Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki? Vagy csak túlkomplikálom? :O
Sziasztok!
Van egy fiú, aki osztálytársam(tudom, hogy nem jó osztálytárssal összejönni, de nagyon kedvelem őt)
Szóval az utóbbi időben kezdtem jeleket észrevenni rajta, mintha tetszenék neki. Pl mikor beszélgetünk 4-en, 5-en a folyosón, akkor ha mellettem áll, akkor mindig a kezével megérint, vagy elkezd úgymond "oldalra dölöngélni" és akkor is. Órákon sokszor volt olyan, hogy rámnéz, és amikor én is ránézek, akkor mosolyog ő is, én is. Régebben sosem beszéltünk, egy ideje pedig mindig rámír, meg odajön beszélni, stb. És amikor egy másik srác mellé akartam leülni, mert ott ültek a barátnőim is, akkor felajánlotta, hogy üljek mellé, elküldi majd a haverját maga mellől.
Bocsánat, hosszú lett, és biztos totál értelmetlen, mert nagyon fel vagyok pörögve :D
10000% hogy tetszel neki ,minden jel erre mutat ,ha bejön neked is,akkor viszonozd a jeleket!
Szóval nem komplikálod túl...😁
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!