Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány azt írja nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt írja nekem szerelemből, hogy “tök szép vagy”, az mit jelent? (Én is lány vagyok)

Figyelt kérdés

Először megkérdezte, hogy biszexuális vagyok-e, és még a választ is alig várta meg, leírta, hogy tetszés neki, aranyos vagyok stb... és akkor írta, hogy “küldtél magadról párszor képet és tök szép vagy”. Ez mit jelent?

Azt, hogy kényszerből írta, vagy azt, hogy tényleg így gondolja? Vagy csak nehéz beszélnie erről? (Nyilván lehet izgult, mielőtt leírta)

Ismerek már olyat, aki a végén jött rá, hogy nem is tetszik neki a lány, és hogy “csak úgy” járt vele... én nem szeretnék ilyet :(

2019. jan. 11. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Használjátok majd kottont!
2019. jan. 11. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom tetszel neki. Meg bókolni akart.
2019. jan. 11. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
30%

Azt jelenti, hogy csúnya vagy.

Komolyan...

2019. jan. 12. 01:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hol írta? Valami társkereső oldalon? Ha igen akkor vigyázz vele mert lehet csak egy perverz kamu profillal
2019. jan. 12. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!