Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meghaladja a szívem! Több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghaladja a szívem! Több mint egy évig voltam és vagyok is sajnos szerelmes egy fiúba aki észre se vesz!? A barátnőm meg összejön vele?

Figyelt kérdés
Ő nem tudja hogy szerelmes voltam a fiúba. És most írogat neki a srác én meg meghasadok a bánatomba. Hogy tudnám elfelejteni? Hogy szeressek ki belőle?
2019. jan. 9. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem kezdeményeztél?

Kitartást

2019. jan. 9. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, de a csaj tudta h imádtam a fiút.

Na hat elfelejteni csak fiúval tudsz

Lassan már 4 év eltelt de meg mindig gondolok ra és ha meglátok egy hasonló alakot akkor a torkomban van a szívem

Nagyon nehéz de kitartást

2019. jan. 9. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Látod. Addig nézted a kirakatban, hogy vki más lenyúlta előled.
2019. jan. 9. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:
De hiába mennék oda hozzá ha nem jövök be neki....
2019. jan. 9. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem néhány napja jött össze a legjobb barátnőm a volt barátommal és mivel mind osztálytársak vagyunk, nap mint nap végignézem, pedig tudja hogy nekem milyen fontos volt, ahogy azt is hogy egy igazi barátnő ilyet nem csinál.

Tudom hogy nem segít ha elmondom, de lépned kellett volna. A semmiből nem lesz kapcsolat. Hogyha nem is tudta a barátnőd, akkor tulajdonképpen nem hibáztathatod érte, mert valószínűleg ha tudta volna, nem teszi.

Beszélj erről a barátnőddel. A kommunikáció csodákra képes. Kitartás.

2019. jan. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!