Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Vagy már tul megy néhány határon?
A barátnőm(16 éves) nagyon féltékeny típus és egyre úgyérzem egyre jobban.
Nem hagyhatom elöl a telefonom mert megnéz mindent amit csak tud rajta.
A választott szakmám miatt többségébe lány suliba járok, és az osztály 90% lány.
Rájuk nagyon féltékeny, folyton fotókat kér hogy kik ülnek körülöttem, es hogy ki mellettem(pedig szinte mindig a haverom mellett ulok)
Tudni illik még elötte 2 osztalytarsammal kavartam de az nem volt komoly és nem is beszélek velük, sőt par lany van szinte akivel neha beszelek.
Nagyon szeretjük egymást én is féltékeny vagyok néha de abszolult nem vagyok féltékeny típus.
De például őt minden zavarja..
Ha beszélek valamit valakivel(lánnyal természetesen) rögtön kiváncsi rá..
Meg ha látja hogy mondjuk megölel az egyik osztálytársam (köszönés céjából..) akkor jön egy kis 5 perc.. Hogy mekkora utszéli mind meg ilyenek..
Tudni kell hogy nemkicsit önbizalom hiányos de próbálok neki segíteni (eggyütt edzünk, fogyózunk stb..)
Szerintetek?
18f
15:38
Hát igaz ami igaz még nagyon elején(nem jártunk még de már jób voltunk) adodott egy kisebb ok de azon tul tette magát par nap alatt
Ebbe a suliba így szokás köszönni. Ő is megöleli egy ket fiu osztalytársát köszönésképpen én csak 2-3 lányt akivel joba vagyok többiekkel szia-szia
Ez itt természetes.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából ritkán jön elő nála ennyire hogy fényképeket kéregessen, (például ma és egy kicsit kiakasztott már).
Próbálom "viszonozni" ami gyakran sikerül és akkor észreveszi magát.
Kommunikáció!!! Alap. :D
Beszélj vele erről mindenképp. Ha értelmes lány, észrefogja magát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!