Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem, de másba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem, de másba szerelmes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van ez a lány, aki mellesleg az osztálytársam, és, hát megtetszett... De o fülig szerelmes már több hónapja egy fiúba, aki szintén osztálytárs. Nem tudom, hogy mit kéne tennem... Mert nagyon oda van ezért a fiúért, de néha olyen mintha felém is küldene "jeleket", de lehet hogy ez csak baráti. Segítsetek légyszii!

L

2019. jan. 5. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Most akkor melyikőtök a lány????
2019. jan. 5. 16:46
 2/12 A kérdező kommentje:
1/1 mind2en lányok vagyunk
2019. jan. 5. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Áhh! szóval lezbi vagy??
2019. jan. 5. 17:10
 4/12 A kérdező kommentje:
3 hat fogjuk ra
2019. jan. 5. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
5%
Akkor esélytelen a dolog ha ezt neki el mondod! Egyébként a kuki már nem divat??
2019. jan. 5. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Szoval ne mondjam el neki? Akkor kit tegyek?

Szoval se mondtam higy nm vonzodok a fiukhoz, csk most eppen egy olyan fiu sincsen az eletemben aki erdekelne..

2019. jan. 5. 17:44
 7/12 A kérdező kommentje:
**mit
2019. jan. 5. 17:44
 8/12 anonim válasza:
Szerintem mondd el egy baratnodnek/barátodnak hogy mit érzel. Lehet ok jobban ismernek és jobban tudnak segiteni. Viszont szerintem ha osztálytársad, akkor keress valaki mást. Ha van valaki más akkor valamivel konnyebb elfelejteni egy adott embert.
2019. jan. 5. 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, egyik baratnomnek el is mondtam mar... Mi is erre jutottunk hogy keresnem kene vki mast... Csk nm tudom hogy hogy/hol...
2019. jan. 5. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Az egészből csak az esik le nekem, hogy miért kell valakire ennyire rá csimpaszkodni??
2019. jan. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!