Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakivel ilyen?
A barátom ölében ültem egymás felé furdulva először csak a terdenel ültem aztán ahogy csokoloztunk közelebb húzott és éreztem magam alatt hogy fel all neki és nagyon jó érzés volt és osztonosen el kezdtem mozogni rajta és láttam rajta h élvezi.. Én is élveztem..
Még szűz vagyok (17 éves) és most nagyon meg kívántam.
Veletek volt már ilyen?
Mit csináljak kozoljem vele h szexelni akarok? De ez nem lenne túl ciki? Ti mit csinálnátok?
Nem, ilyen még senkivel soha nem volt o.O
Mondj el 8 miatyánkot és 6 áldást
Ámen
Oldjátok meg hogy ketten legyetek valamelyikőtöknél. Hidd el, ha már csak megemlítenéd hogy milyen jó lenne nektek egy éjszaka csak kettesben egy üres házban, már venné a lapot.
Ezután meg már szerintem jönne minden magától. Ha félne lépni, mert mondjuk azt hinné hogy te még nem szeretnéd, akkor egy intimebb pillanatban nyugodtan simítsd végig a kezed a farkán, mondjuk csókolózás közben. Innen meg már egyértelmű ;)
Hát ha legközelebb ilyen van, akkor mozgás mellett, után, előtt, hogy gondolod. Nézz a szemébe, csókold meg, simítsd meg a karját, majd ott lenn is.
Ha kettesben vagytok, akkor eserleg megpróbálhatnád, hogy simogatod, lehúzod a cipzárt, s kezeddel eljátszol vele. Aztán alakulnak a dolgok. De azért rögtön ne szex, csak apróbb dolgok. Pl amikor ezt csinálod, súgd a fülébe, hogy most örömet szeretnél szerezni neki a kezeddel (vagy ha te úgy érzed, akkor száddal, bár én nem tenném). S örülnél, ha ő is. Ha ezzel végeztetek, akkor mond, hogy legközelebb egy romantikus éjszakán szívesen mennél vele tovább. Vagy hogy te már igazán szeretnéd, s felkészültél.
Gyerekek ne legyetek már hülyék!
Ezekről BESZÉLNI KELL!!!
A szexualitás és a kapcsolatok egyik megrontója és akár szakító ok is lehet a beszéd hiánya. Nem szabad tabuként kezelni a szexet.
Mondd ki a vágyaidat és mondja ki ő is.
Nem biztos hogy ilyen korban egyértelműek a jelek... nyilván ha 30 éves pasiként elkezd lovagolni ruhában rajtam a csaj, abból egy hatalmas szex lesz :D de ilyen korban nyugodtan beszéljetek.
Megmondom az első igazi komoly barátnőmmel emiatt mentünk szét!
Tabuként kezelte a szexualitást és 4 hónap után is képtelen volt szűz 19 éves nőként erről beszélni. Vártam volna 1 évet is, de egyszerűen az őszinteség hiánya miatt elcsesződött és szakítotunk. Én is szűz voltam...
Nagy tapasztalat volt, ne kövessétek el.
Ha bármiben segítségre, tanácsra van szükséged vagy tapasztalati kérdésed van írj bátran priviben:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!