Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek fel a mai világban, a 16-17 éves lányok egy fiúra, aki elmúlt már 18 éves? 24/F
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 10:39
1/10 anonim válasza:
Bocsassmeg, en nem ertem a kerdest.
2/10 anonim válasza:
Miért néznének fel? Amiatt hogy 1-2 évvel idősebb valaki, nem lesz egyből fú de tiszteletreméltó. Ahhoz kell más is.
3/10 anonim válasza:
Nem tisztelem jobban őket, ahhoz nem csak évek kellenek. Egy 24 éves is lehet olyan értelmi szintű, mint egy 14 éves.
De! Sokkal jobban vonzódom egy komoly fiúhoz, aki nem fektet le minden lányt. Ez csak egy példa volt. Az érettség legtöbbször nem 15 évesen kezdődik. Ezért kedvelem jobban az idősebbeket.
4/10 anonim válasza:
Bocsásson meg nekem az univerzum de én nem tisztelem őket jobban mit bárki mást
5/10 anonim válasza:
Én főként azért szoktam felnézni rájuk mert vagy 10 centivel magasabbak.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem néznek fel rá, pl. rám se néz fel emiatt senki.
7/10 anonim válasza:
Nos, nem felnéznek, csak menőnek tartanak, mert tapasztaltabb vagy, és idősebb, mint ők. És ha a barátnőjük lennél, akkor tudnának menőzni veled.
8/10 anonim válasza:
Nem a menőzés miatt "nézzünk fel" egy 20 felett lévő fiúra, hanem (itt magamból indulok ki) úgy gondoljuk, hogy komolyabbak és tapasztaltabbak.
9/10 anonim válasza:
Azért mert ha szépen megkérik őket,akkor bemennek nekik a dohányboltba. :D
10/10 Yuno96 válasza:
Általában ez akkor fordul elő, ha éppen lesz*pják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!