Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valki értelmezni mert nem értem az egészet és lehet e ennek megoldása?
Figyelt kérdés
Meg ismerkedtem egy lányal aki már korábban tetszett én is tetszetem neki aztán az instagrammját elkezdem követni ő is az enyém felett facebookon aztán elkezdünk beszélgetni aznap beszéltünk vagy 6 órát utána másnap konkrétan az egész napot(azt mondta hogy nem volt mostanába ilyen boldog meg nem beszélt így el senkivel) Aztán személyesen is találkoztunk egész tökéletesen kezdődött beszélgetés, hülyéskedésre, óriáskerék, csók az óriás kerék tetején majd sétálgatás a parton és kajálás nagyon jó volt össze is jöttünk. Másnap ott aludtam náluk a szülök nem voltak otthon ott is volt hülyéskedés meg beszélgetés. Csókoloztunk és mondtam neki hogy bírok várni majd ha ő akarja akkor megyek csak tovább. Aztán bugyiban feküdt mellettem én meg alsó gatyába voltam Csókoloztunk imitáltam a szexet(hozzá dörgölözés) és azt akarta hogy folytassuk mondtam neki hogy biztos szeretné azt monda hogy igen megtetük másnap meg már baj volt fura volt éreztem is de reméltem hogy csak az én hülye megérzésem utána való nap rá kérdeztem aztán probléma volt belőle és kidobott. (ő 17 én 22)#szerelem #gyors haladás
2018. dec. 30. 18:29
2/11 anonim válasza:
Aki ennyi "ismeretség" után az ágyadba bújik, az egy ribi. Ki lettél használva.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem nem volt szűz és igen én is úgy érzem egy kicsit hogy kihasználtak főleg mert mondta hogy nem én vagyok az első akivel ezt csinálta és hogy egy ilyen kis dolgon szarodott el az egész. (vagy én már nem tudom)
2018. dec. 30. 19:48
4/11 anonim válasza:
Megkapta amit akart és lelépett. Ennyi.
5/11 anonim válasza:
Ilyenkor szegyenlem, hogy vannak ilyen fajtársaim...
Üdv: egy monogám szinten 17 eves lany👋🏼
6/11 A kérdező kommentje:
Hát jah ez egy szarság az biztos. Petig én tényleg nagyon kedveltem és hosszú távra terveztem de hülye vagyok ezek szerint.
2018. dec. 31. 00:09
7/11 anonim válasza:
A legalapabb dolog amit megtanítottak nekem még gyaxim alatt a "veteránok".
Ha dugni akar akkor azt tudod a tempóból és nyert ügyed van a végéig.
Ha nagyon lassú a tempó akkor hosszabb lehet a dolog.
8/11 anonim válasza:
Aki ilyen rövid idő alatt le akar feküdni veled az egy k-rva. Hagyd a fenébe ezt a csajt, ne menj utána mert csak elhiszi magáról hogy valaki. Keress egy rendes tisztességes lányt.
9/11 A kérdező kommentje:
Ooh hát ha az ilyen egyszerű lenne de ezek szerint senki sem az aminek mutatja magát.🤔 Az elején ő is tökre normális volt🙁☹️😶
2018. dec. 31. 15:31
10/11 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy egy orbitál nagy kurv.. volt egyébként még a legnarkosabb alkoholista kinézetű emberrel is szexkapcsolat kapcsolata volt meg a "baráti köre" is paszolgata egymásközözöt állítólag.Szóval jobb is így csak kidegelt volna.
2019. jan. 8. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!