Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akarhat?
Van egy fiú akit 2-3 hónapja ismerem már találkoztunk.
Nagyon aranyos srác ,mindig gondoskodni akar velem ,törődni velem. És ugye én elkezdtem iránta többet érezni..😪amit be is valottam neki egész jól fogadta megmondta őt ez nem zavarja továbbra is tudna velem úgy beszélni mint eddig (ez volt 2 héttel ezelőtt)
Tegnap voltam uszodába és rákérdezett ,hogy megnéztek-e fiúk és igen meg nézett egy pár fiú és ezt leirtam neki eléggé féltékeny lett be is valotta. Utána elkezdett féltékenykedni ,hogy fiúkkal beszélgetek meg ,hogy ő nagyon örülne ha nem beszélnék fiúkkal . De megbeszéltük azt ,hogy még nem lehet köztünk semmise mert neki nem rég lett vége egy lánnyal a kapcsolata és a szülei is nagyon beleszólnak lány ügyeibe.
És ugye mikor ezt leirta megirta ,hogy ha megint találkozunk akkor meg fog ölelni meeg ha úgy van mást is akar (csókra gondolt)
És most akkor miatta hanyagoljam a fiúkat? Nagyon szeretem
16L 16F
1# kicsit szebben nem lehetett volna?
2# köszönöm❤️
Nagyon szeretem de rajta kivül van egy legjobb fiú barátom és ezt nem akarja elfogadni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!