Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ott állok előtte mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ott állok előtte mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és 2 hónapja "kezdődött" el hogy komolyabban vitázunk.Kialudt a tűz,de még szeretjük egymást csak már a sok vita miatt nem úgy mint rég.Hogy hozzam vissza tüzet.Sírt és aztmondta ha majd egy kicsit érzem azt mint régen akkor vagyok ezért harcolni, ezt egy vita után.Mit tegyek hamarosan találkozok vele.Hogy hozzam vissza a tüzet ha vele szembe állok, mit mondjak neki?

#Szerelem-Tűz
2018. dec. 26. 03:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Velem is hasonlo volt. Csak nalunk a 6.-7. honapnal jott ez elo.

Mar kevesebbett beszeltunk sokszor ,,kerultuk” egymast. Es volt h veszekedtunk is pl arrol h volt egy haverom aki fiu es vele beszelgettem es megis miert stb...

en is szomoru voltam es o is. Probalkozott egy kicsit. En is probaltam. De vegul nem lett semmi.

Ennek mar egy eve es hat baratok vagyunk valamennyire.

Amugy még lehetséges ha igazan akarjatok mindketten.

Tipikus az a fajta ember akinek szamit a kinezet,test meg ilyenek?

Ha igen oltozkodj ugy ahogy neki tetszik, kicsit kivagotabban stb. Ez be szokott jonni. Es nyugodtan irhatsz privatban is mert meg van par otletem csak most nem akarom leirni😄😄

2018. dec. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!