Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, elmondjam neki?
Második éve járok gimibe, már az első évben megtetszett az egyik lány. Neki volt 2 barátja gimi ideje alatt most szerintem nincs senkije. Nekem meg egyáltalán nem volt senkim. Már a második éve gondolkodom hogy mit tegyek. Ebbe az évben az osztályon belüli karácsonyi ajándékozásban őt húztam. Suli után írt akkor hogy nagyon tetszik már hordja is ( fülbevaló). Még ugye 2 év van hátra elvileg a gimiből. Februárban lesz egy sulis bál ahová szerintem jön ő is. Itt el szeretném mondani neki hogy tetszik nekem. De nem tudom hogy megtegyem-e elvégre ha rosszul sül el ugyanúgy 2 év lenne még. Mit tegyek??
Köszi a válaszokat és hogy végig olvastad.
16/l 16/f
A párkeresés és -találás mindig kétesélyes: vagy, vagy. Merj próbálkozni! Azt hiszed, hogy amennyiben nem akar veled kapcsolatot teremteni, akkor közhírré teszi az iskolai faliújságon? Nem! Elmondja a barátnőjének és ennyi. Ha az elutasítástól fogsz félni egész életedben, akkor neked semmi sem fog sikerülni, mert meg sem próbálod elérni!
Idős férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!