Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan irjak ra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan irjak ra?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki tetszik nekem, egy suliba jarunk, beszelni nem beszeltunk meg. Szinte minden nap latjuk egymast. Szeretnek rairni, de nem atlagosan,hogy "szia. Mizu? Hanem valami viccesebb szoveggel. Negativ kommenttol kimeljetek. A valaszokat elore is koszonom 😘

17/L

2018. dec. 19. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb mód, amihez nem kell sablon szöveg, az az, hogy valamelyik alkalmazáson, ahol követed, reagálsz a posztjára, storyjára. Ennél egyszerűbben nem tudsz teremteni egy beszélgetést.

Persze bonyolultabb a történet, ha nem követed őt se instagrammon se snapchaten, de ha be akarod követni, akkor csak jóvá hagyja a követési kérésed. Ha ráírsz, akkor jönnie kell a további témáknak. Sok sikert!

2018. dec. 19. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel a szimpátia nem biztos, hogy kölcsönös, vicces ráírás, bekövetés, like-olás helyett kezdhetnéd egy jól irányzott mosollyal. Ezzel nem égeted be magad, és nem tűnsz nyomulós ribinek.
2018. dec. 19. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Valasz adonak.... igen, erre en is gondoltam, hogy mivan ha en nem "tetszem" neki, es csak beegetem magam😬 koszonon szepen. Az 1. Valaszadonak meg koszonom ez tenyleg nagyon jo otlet
2018. dec. 19. 18:25
 4/5 anonim válasza:

Szerintem először csak figyeld hogy hogy reagál amikor meglát téged. Akár az egyik barátnőd is figyelheti hogy néz e téged. Ha szemeztek az jó mert akkor lehet hogy tetszel neki de nem biztos.

Ugyanebben a helyzetben voltam énis egy fiúval. Szemeztünk a folyosón meg minden. Aztán ráírtam és azóta is dumálunk.

Várj még 1-2 hónapot és figyeld a jeleit. Talán mosolyogj rá de csak olyan kedvesen.

Sok sikert!

16/L

2018. dec. 21. 09:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, a "storys reagalosat " csinaltam, es bevalt kb 1 hete beszelgetek vele. Koszonom szepen megegyszer 🤗😍❤
2019. jan. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!