Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék még neki? Többi lent
Sziasztok, milyen témákat lehetne felhozni egy lánnyal akivel beszélgetek facen? Tudom már a teljes életét, elmondta az egészet.
Ezek után nem tudom mit kellene írni még neki, jövőhéten el akarom hívni beszélgetni a városba csak miről beszélgessek addig vele?
Hát akkor ne fészen írjál neki, hanem találkozzatok, mert ez így talán kimerült. Énszerintem nem kell ezt tovább erőltetni.
Megírhatnád neki szerintem simán őszintén, hogy kifogytál a témákból, de arra gondoltál, elmehetne veled jövőhéten mittudomén hova. Akár csak sétálni is, az ingyen van. Addig meg ha szükséged van rá hangolódgassál nyugodtan, ha lenne még szükséged időre találkozás előtt. Nem kell mindig ráírni, majd beszélgettek élőben. Vagy akár mutasd meg neki ezt a kérdést. Ja és plusz, ha találkozni akarsz vele, nem árt, ha leszögeztek egy helyszínt és egy időpontot, szóval azt még mindenképpen le kéne fixálni, hogy mindkettőtöknek jó legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!