Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meghalhat egy szerelem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalhat egy szerelem a külső tényezők miatt?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akit teljes szívemből szeretek. Nagyon szerelmes voltam/vagyok belé, és tényleg elhiszem hogy ő is szeret., imádtam ahogy bókol nekem. Nem nyálasan, épp ahogy kell. Viszont a környezetemben lévő emberek nem fogadták őt el (nem adott rá okot, amiért nem fogadták el, egyszerűen nem tetszik nekik hogy van barátom) és telebeszélték a fejemet, hogy minden amit mond csak megvezetés. A kapcsolatunk őszinteségre épül, mindketten ezt tiszteljük a másikban. És én pontosan tudom legbelül, hogy nem kamuzik nekem, viszont a környezetem annyira nyomta ezt a dumát, hogy már mikor bókol, nem ugyanazt váltja ki belőlem mint régen. Mindig előugranak azok, amiket a környezetem mondott. ELéggé önbizalomhiányos vagyok, és ő volt az első fiú, akinél elhittem hogy amit mond, azt úgy is gondolja. De épp az önbizalomhiány miatt nem tudom kiverni a fejemből a többiek által mondottakat.

Hogyan tudnám újra befogadni a bókokat?

Hogyan építsek ki magamban egy olyan önképet, hogy ne lehessen a semmire épülő vádaskodással bogarat ültetni a fejembe?

Előre köszi a válaszokat!

2018. dec. 10. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet meglepő lesz amit mondok de légy vele őszinte, azaz mond el neki ugyanezt, jóesetben ki fog állni magáért és bezonyítja hogy nagyobb baromság ez mint aminek hitted szóval sok szerencsét. :)
2018. dec. 10. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Oh, igen, ezt kihagytam belőle, de mindent elmondtam neki. Azt is, hogy mit feltételeznek róla, még a legdurvábbakat is... Ennek ellenére továbbra is átjön hozzám, beszél a többiekkel, ha úgy adódik, tehát mintha mi sem történt volna, nem tesz keresztbe nekik... Egyedüli ami változott, hogy nagyot nőttem a szemében azzal, hogy mindent elmondtam neki és nem hazugság mögé bújtam.
2018. dec. 10. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor asszem nincs is semmi probléma, bár nem tudom hány éves vagy, remélhetőleg minél hamarabb el tudod hagyni ezt a környezetet mert nekem ez úgy tűnik mintha csak szükséges rossz lenne, én őszintén a srác helyében megmondtam volna a magamét annak a bizonyos környezetnek hogy ezzel nem engem hanem téged bántanak amiért viszont harapok, de ez egy másik történet, esetedben nehéz megkülönböztetni hogy miben van igaza a környezetnek és miben nem, sok esetben van igazság a dolgok mögött, mert ugye a szerelem vak, lehet nem veszel valamit észre amit ők igen és ha el is mondják akarod elhinni. Ezzel amúgy nem segítek sőt, bocs próbálok racionális lenni és magamból kiindulva nem ítelek meg valakit ha valamennyire nem ismerem/látok rajta valamit ami arra utal hogy lehet problémás az én tapasztalataim által. Aber, az alapján amit leírtál jó srác so további sok boldogságot együtt. (és ezt itt befezem mert kezdem a dolgokat túlgondolni vészmadár meg nem akarok lenni, hogy ezt miért írtam le nem tudom, valszeg velem sincs valami rendben)
2018. dec. 10. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg korral együtt rám ír segítő szándékkal, el tudom mondani a vádakat amik rá szegődtek stb... úgy talán érthetőbb is lenne:D
2018. dec. 10. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az életben nagyon sokszor lesz olyan hogy ilyeneket fogsz hallani. Tudom, nehéz ezeket kizárni de muszáj valahogy megtenned. A leírtak alapján úgy gondolom semmi okod arra hogy hallgass a pletykákra. Nagyon korrekten kezelte a dolgokat, már amit leírtál abból is látszik hogy szeret. Talán pont ezért féltékenyek és ezért akarnak titket szétválasztani,de ne hagyd nekik. Ne hagyd hogy az ő féltékenységük szétszakítson titeket.
2018. dec. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!