Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érintsem meg a srácot aki tetszik "véletlenül"?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam h odaadom neki a telómat es mutatok 1 mémet és amikor visszaadja megsimitom a kezét. Hasonlókat tudnatok irni?2018. dec. 9. 11:58
2/6 grafno válasza:
Szerintem beszélgess vele. Ha van szimpátia akkor észre fogod venni. Fogd meg a kezét. Vagy csak "alul" az eleg egyértelműen és félreértelmezhetetlenul fel fog neki tűnni...
4/6 anonim válasza:
Hogy ha például mond valami vicceset, elneveted magad és megérinted a karját vagy akármi. Egyébként ezek ösztönösen jönnek, legalább is szerintem. :)
Ha vagytok olyan viszonyban, akkor meg is ölelheted. :)
5/6 anonim válasza:
Ha együtt utaztok akkor a tömött buszon hozzá is simulhatsz!
6/6 anonim válasza:
Ha olyat hallasz tőle ami tetszik neked (de ha nem is tetszik annyira), nevesd el magad, lökjed meg a tenyereddel a vállát, kérjed meg, hogy mondjon még valami hasonlót, mert neked nagyon érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!