Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl akarok lépni rajta, csak félek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég hosszú a történet de próbálom rövidre fogni : három évig voltam szerelmes egy srácba. Jártunk is egy időbe de ritkán találkoztunk és szétmentünk. Azutána nem beszéltünk,majd nagyon jó barátokká válltunk. Próbálkozott nálam egyszer-kétszer de féltem igent mondani neki,annak ellenére hogy szerelmes voltam belé. Aztán miután már nem próbálkozott bennem inkább erőssen fokozódott az az érzés,hogy szeretem és kell nekem. Valóban szeptemberben elkezdtem más fiúk után is nézni,egy nagyon de nagyon megtetszett,de továbbra se tudtam őt kiverni a fejemből és tisztában voltam vele,hogy én vagyok a hibás,hogy túl sokat várt rám és tuti nem kedvelt. 2 héttel ezelőtt az egyik osztálytársam mutatott egy beszélgetést vele amelyben eléggé csapta neki a szelet és ki is mondta,hogy tetszik neki,egy héttel később pedig egy másiknak is ugyan azokat mondta. Én így teljesen széttörtem. Tudtam hogy már esélytelen,néha mégis adott jelet arra,hogy kedvel (folyton ölelgetett,puszilgatott, fogta a kezemet és hívott magával,hogy menjünk együtt haza) tehát 1-2 hete így teljesen ki vagyok,de elhatároztam,hogy nem bánkódom miatta és őt se fogom okolni,barátok maradunk ahogy eddig is. Lehet nehéz lesz,lehet könnyű attól függ bármi lehet,én már kezdek bele törődni. A barátnőim szerint nekem egy hűséges pasira lenne szükségem aki elveszi a gondolatomat tőle és eléri azt,hogy "halálosan belé zúgjak". Nem tudom tényleg ez lenne a megoldás és mondtam is nekik,de ők azt mondták legalább kezdjek el fiúkkal ismerkedni. Nem mondtam el nekik de ugye említettem,hogy év elején megismertem egy srácot (egyik barátnőm nagyon jóba vab vele) és megtetszett. Nem ismerjük olyan jól egymást de eddig csak jót hallottam róla, így kb. külsőre és eddig a hallottakból belsőre is az ideálom. Talán vele szívesen megismerkednék közelebbről is csak félek lépni,hisz hozzá képest egy taknyos vagyok (én 16 ő 18) ronda is vagyok és még idegesítő is. + egyedül nem lennék képes csak úgy rá írni vagy hozzá szólni a suliban. Mit tegyek?2018. dec. 9. 09:44
1/2 anonim válasza:
Hát vagy az lehet hogy az exed elfelejted vagy tudsz aval a gondolattal élni hogy ő már csak emlék stb stb a fiúra pedig a barátnődőn keresztül nem tudsz valahogy megint összehozni egy talit? Ha igen akkor ott az is lehet hogy a barátnődel megbeszéled hogy ő egy pár percre menjen el vagy amikor ott van akkor hívd el valahova
2/2 anonim válasza:
Szia! Biztos nem vagy csúnya emiatt ne aggódj! 2 év pedig nem sok idő,bőven belefér és jobban is érzi magát a srác ha ő az idősebb :). Szóval próba szerencse ha tényleg bejön,akkor köszönj neki,nézz a szemébe mélyen ha összefuttok többször egy nap mosolyogj rá sokat! Ezekből tudni fogja hogy bejön neked,és keresni fog téged ebben biztos vagyok :). Egy olyan srác kell neked aki megbecsül szeret és képes veled elfeledtetni a volt barátod.Ő nem érdemelt meg.Időt mindenképp adj magadnak de addig is ismerkedj beszélgess barátkozz! Az rád fér ahogy kiveszem a szavaidból ;). Sok sikert szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!