Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy csaj aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki tetszik nekem de nem merem elmondani. Lehet hogy én is tetszem neki mert ált. -ba mindig csak úgy mikor találkozunk megölel meg ijenek mit tegyek?

Figyelt kérdés

2018. dec. 6. 20:45
 1/3 anonim válasza:
Próbálj meg vele többet beszélgetni, találkozni. Az az ölelés lehet hogy csak baráti, de lehet hogy tényleg bejössz neki. Ha egy suliba jártok akkor nyilván könnyebb dolgod lesz. Csak ne kezdj el nyomulni rá mert azzal megijesztheted. Szépen lassan próbáld meg megtudni hogy van e most kiszemeltje. Ha konkretan elmondja a srác nevét hogy tudom is en Pistike a 11.a-bol, akkor nem jossz be neki. Ha kitérő választ ad, elpirul, nem néz rád, stb.. akkor nyilván bejössz neki. A lényeg hogy ne támadd le ezzel hogy szia tetszel.
2018. dec. 7. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nos... ne írj neki szerelmeslevelet ilyen helyesírással az biztos! :D

Na, de komolyra fordítva a szót...régimódi lesz, de szerintem hívd el kajálni, dumálni és beszélgessetek erről! :)

2018. dec. 7. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nálam az ölelés az azt jelenti,hogy tettszik a srác. Vigyél neki virágot az biztos jel ,hogy tettszik neked abból rájön. Azt nem fogja kikotyogni hogy mi volt azt ajánlom,hogy biztosan Írd oda a neved egy kiskártyára és mondjuk másolj egy híres vers részletet oda. Ha tettszel neki akkor megmondja ha nem tettszel neki azt is megmondja.
2018. dec. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!