Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg?
Szia! Ha látod mosolyogj rá és mindig köszönj neki.(hogy fel figyeljen ràd)Esetleg tudd meg hogy jár-e valamilyen külön órára és jelentkezz te is oda ,akár sulin kívül is.Esetleg jelold be Facebook-on és írj rá valami sulis dologgal kapcsolatosan. Vagy a menzàn/ebédloben ülj a barátnőddel mellé .
Ú.i.:én is ebben a helyzetben vagyok de az én kiszemeltek jövőre úgyis elballag .Én a menzàn szoktam a barátnőmmel vele és a haverjaival szembe ülni és néha elkapom a pillantást.
16/L
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én(20) is egy lánnyal(16) sajnos mi sem tudunk beszélni pedig mi egy képzésre járunk (esti). Nem tudom egy 4 évvel fiatalabb lány hogy reagálna, ezért nem közelítek. De szerintem egyszerűen beszélgess vele hívd el valahova. Nem egy osztályba jártok nálatok nem tud kínos helyzet kialakulni.
Egyébként #1, érdekelne a véleményed az én helyzetemről is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!