Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Ha suliba talalkozunk akkor mindig odajon hozzam megolelni(másabb ölelés mikor más ölel meg)

Beszélgetünk minden szünetbe

Meg messengeren is szoktunk néha beszélni

Általában én megérzem ha tetszek valakinek, de azért érdekel a ti válaszotok is

2018. dec. 2. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Nos ,ezek a jelek amiket leírtál ,ötven százalékban jelentik azt ,hogy bejössz neki. SZerintem igen, bejössz neki ,és ha mégsem, akkor tehetsz róla ,hogy tetszedjél.

De van még egy pár jel, amiről többet tudsz következtetni. PL. ha néz téged sokszor az szerintem BIZTOS jele annak ha tetszünk valakinek.

Vagy ha viccelődik és próbál teljesen udvarias lenni .

Szerintem ,igen az eddigi jelek is utalhatnak arra ha tetsel nei, amiket pedig pluszban írtam azt is megfigyelheted!!

2018. dec. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!