Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilvia505 kérdése:
Hogy érhetném el, hogy beszélgessen velem?
Figyelt kérdés
Eléggé "kínos" a dolog, mivel külföldön élek, és sikeresen beleszerettem az egyetlen magyar évfolyamtársamba. Írtam neki, hogy van-e kedve beszélgetni, és mondta hogy szívesen beszélgetne. De a suliban mindig társaságban van, akiket én nem ismerek annyira, és nem akarom őket zavarni. Messengeren meg amikor írok neki, látja de soha nem válaszol. (szerintem valójában nem is akar velem beszélgetni) Meg annyiszor nem is írogathatok neki, mert még zaklatásnak veszi. Szóval nem tudom mit tegyek, ott hagyni meg nem tudom, ahhoz túlságosan kedvelem...2018. dec. 1. 14:21
1/2 anonim válasza:
Ezek szerint odamehetsz hozzá akkor is, ha társaságban van, mert ha elkezdesz magyarul beszélni, úgyse érti senki más :D
2/2 A kérdező kommentje:
Igaz, de szerintem az úgy meg nagyon kínos lenne. Mivan ha nem kér a társaságomból, és nem fog válaszolni... Vagy nem tudom, igazából félek is oda meni hozzá. Egyszer már oda mentem hozzá, de akkor 2 másodperc alat lekoptatott, hogy miért nem tud velem beszélgetni, és elment ><
2018. dec. 2. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!