Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez esetleg jelenhet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetleg jelenhet valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos van egy fiú aki eléggé bejön. Szeretném azt hinni,hogy ő is kedvel,de nem vagyok benne biztos.

Íme a jelek:

Egyrészről állandóan bámul,ha a közelében vagyok.

Csak úgy random elkezdett köszönni (Hadd fejtsem ki: Életemben szerintem egyszer nem beszéltem még akkor vele, de egyszer amikor jött fel a lépcsőn ránézett, mosolygott és köszönt)

Állandóan mosolyog amikor köszön. De tényleg. Nagyon vidámnak látszik,vagy nem is tudom itt mi a helyes kifejezés.

Egyszer (igazából most hétfőn) beszéltem vele,mert elhagytam a cuccomat és az ő termukben kerestem. Amikor bementem ott volt a haverjaival, egyből oda fordult, majd nagyon közel jött. És itt a közelt úgy értem,hogy ha nem ő lett volna, zavaró lett volna. Végig szemkontaktus volt köztünk. Mosolygott,figyelt.

Ezek úgy jelenthetnek valamit? Vagy csak tovább gondolok dolgokat?

Azért merülnek fel bennem a kételyek,mert van amikor még azt érzem,hogy kerül. Plusz ő az iskolánk "adonisza" és bármelyik lánnyal osszejohetne. Én meg én vagyok és miért pont én kellenék neki?

Jó, igazából ezt szerettem volna kifejteni és elmondani, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Szép estét és a válaszokat előre is köszi;)

2018. nov. 30. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, ez - esetleg - jelenthet valamit. Hogyha nem idealizálod túl a helyzetet, akkor tetszhetsz az iskola "Adonisz"-ének. Tudtoddal más lány is tetszik neki? Az ilyen Adonisznek sok lány szokott tetszeni (és viszont), ezért válogatnak nagy önteltséggel a lányok között. Na, erre vigyázz!

Te pedig ne légy olyan kishitű, hogy miért pont te tetszenél neki a nagy Adonisznek! Azért, mert benned/rajtad lát olyat, ami kellemesen megragadta őt (ha egyáltalán megragadta és nem csak képzeled, mert neked így a jó).

Azt tanácsolom, hogy nagy jeleket ne bocsáss feléje. Inkább várd meg, hogy ő közelítsen.

2018. nov. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!