Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Pfu.5 hete történt hogy egy lány "haveromnak" bevalottam hogy többet érzek iránta. Erre egy olyan választ kaptam tőle üzenetben ahol nem írta le de igazából dühös volt. Le írta hogy örül neki hogy az előző kapcsolatából végre ki tudot lépni. (8hónapig voltak együtt) Le írta hogy adjak időt neki. Én ezek után nem beszéltem vele többet, tiszteletben tartom a döntését. De szerintem most már 5 hét után válaszolhatna hogy igen vagy nem. Szó szerint köszöni se kösönünk egymásnak. Menjek oda hozzá vagy hagyjam a fenébe?2018. nov. 29. 19:06
1/3 csacsynszka válasza:
Sajnos rossz jel hogy ilyen negatívan áll a dologhoz de egy próbát még megérhet viszont semmiképp se erőltesd a dolgot. Eddig is korrektül tiszteletben tartottad, ha ő ezek után sem szeretné hogy bármi kegyen inkább hagyd :)
2/3 anonim válasza:
Venned kellene egy pingvint. Vehetsz persze többet is, szíved joga, csak legyen hozzá szintetizátor. Night rider zenèjèt, bikicsunájt ismerik. haláli ahogy tolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!