Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz egy 16 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy 16 éves lány és egy 20 éves fiú párkapcsolata?

Figyelt kérdés
A srác csajok terén tapasztaltabb és egyetemista, a lánynak még nem volt kapcsolata és még szűz is és gimnazista.

2018. nov. 26. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Egy alkalomra biztos jo leszel
2018. nov. 26. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Egyetemista fiúk , többet isznak ,drogoznak,piáznak,krváznak mint egy szakmunkás fiatal.

Azt tuti a jóba nyúltál. Majd ha kiélvezte magát rajtad, akkor ne gyere vissza sírni.

2018. nov. 26. 18:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat hogy ne. Oké én durvább voltam 15 évesen jöttem össze egy 25 évessel. Naív voltam és szerelmes. Jaja.. aztán csalt fűvel fával. Én meg olyan hülye voltam ha mondták sem hittem el senkinek hogy de ő szeret ...ő nem csalna meg..naja. bár ő dolgozott de ettől függetlenül nem fog komolyan venni....

Ha még ráadásul egyetemista is... Az előző komival egyetértek .

22/L

2018. nov. 26. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekből vannak együtt , akkor nagyon.

Amikor 17 éves voltam, akkor anyám mondta, hogy hozzám má egy 21 éves illene (akkor még nem volt barátom, csak mondta, dumáltunk.)

Meg amúgyis azt mondta, 4 év az ideális korkülönbség a pasi javára. De ez csak ilyen általános, ettől még működhetnek más korok is együtt; de szerintem pl a 16-20 lehet ideális.

2018. nov. 26. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha csak szexelni akarsz akkor tokeletes
2018. nov. 26. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most miért húzzátok így le? Nem ismeritek se a pasit, se a lányt. Kérdező, kicsit több infóra lenne szükség ahhoz, hogy tudni lehessen, "mennyire gáz". Attól h tapasztaltabb, nem biztos, h a röptében a legyet is... Ha komolyan vesz, akkor nem gáz. Ha csak egy strigula vagy neki, akkor eléggé. Persze az is egy dolog, hogy te mennyire vágysz komoly kapcsolatra.
2018. nov. 26. 20:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan hogy trofeakat szerezzen, komoly kapcsolatra vágyik és a lány is
2018. nov. 26. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, a srác 23. Hasonló volt a helyzet, mint nálad. Azt hittem kellek neki, hosszabb kapcsolatban gondolkodott, én is. Még nyaralást is terveztünk meg minden. Az első után két nappal kidobott. Vigyázz vele, és ne add be csak úgx a derekad. De nem lehetetlen, hogy összejöjjön a dolog.
2018. nov. 26. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Attól még, mert a srác idősebb és tapasztaltabb, lehettek együtt, érezhetitek jól magatokat, csak nem kell hamar beadni a derekad neki. :)
2018. nov. 27. 17:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ideális a korkülönbség.
2018. nov. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!