Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a mai fuck boy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a mai fuck boy kell minden lánynak?

Figyelt kérdés

Én szándékosan nem ehez a réteghez tartozom. Mindig próbálok udvarias kedves aranyos lenni, nem cigizek nem iszok. A mai legtöbb 16-17 éves fiú (tisztelet a kivételnek) nem tanul, leszar mindent, bulizik. És nem egyszer fordult elő hogy egy lány egy ilyen fiút választott inkább helyettem.

Sokak szerint helyes is vagyok. Nem értem miért a rossz fiúk kellenek a lányoknak (tisztelet azoknak a lányoknak akiknek nem)

2018. nov. 25. 21:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Biztos azért, mert izgalmasnak találják, passz. Én se nagyon értem ezt a dolgot :/

17/L

2018. nov. 25. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
mert a mai tinilányok meg olyan igazi kis picshák. nekik a köcsög gyerek kell, annak meg a picsha. egyszerűen ilyenek, mert a Disney channelen meg a tiktok alkalmazáson meg Instagram Facebook ezeken nőnek fel. és ilyenek lesznek. kivétel mindig van, érdemes azzal foglalkozni és nem a tömeglibákkal.
2018. nov. 25. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Akkor lehet,hogy én egy “koravén” 16 éves lány vagyok,de én rühellem az ilyen fiúkat és kerülöm őket amennyire csak lehet.

Mondjuk az,hogy valaki nem tanul,az mindig is “”menő”” volt,de kb 1-2 éve jöttem rá arra,hogy nagyon de nagyon sok buta gyerek van,de ez már megint egy más kérdés.

Egyszóval:Nyugodj meg,vannak még olyan lányok,akiket te keresel:)

2018. nov. 25. 22:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van és még vannak

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2018. nov. 25. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Picit kezeld őket félváron, legyél lazább (ne tekintsd őket többnek ami), hagyd ezt a lovagi életmódot, tudod kik voltak a lovagok a középkorban? Az úrinők talpnyalói, egótuningjai, ha van benned több is én nem ezt az utat választanám...
2018. nov. 25. 22:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
AZ igazi menő fiúkat is kitaszították , ezek a melegnek tűnő ratyik.. Bár nem az én korcsoportom vagytok , de a véleményemre lehet adni.
2018. nov. 25. 22:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy izgalmasabbnak tartja v jobb a kisugárzása; vagy nem feszeng annyit, vagy pl pont ővele volt dolga a sorsában. Az már elvileg előre le van zsírozva - születésünk előtt- hogy ki kihez vonzódik. És ez a sors, sorszerű.
2018. nov. 25. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
*Ez felülről vezérelve van; mi raktuk össze magunknak születésünk előtt, én úgy tudom. Ide pedig leéltünk megtapasztalni, megélni dolgokat.
2018. nov. 25. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:
35%

Ez nem a fuckboy definíciója.

Miért jár tisztelet azoknak akik nem olyanok mint amit leírtál? Vagy azoknak akiknek nem az kell? És azoknak miért nem jár akik nem egy véleményen vannak veled? Irígység? Az gáz. :/

Bocs az offért, közöm sincs nekem sem a fuckboy réteghez, sem ahhoz amit leírtál, de az állandó rinyálás, valamint a mást követő fiúk és a női nem hibáztatása már kezd az agyamra menni ezen az oldalon. Jóccakát.

2018. nov. 25. 23:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert most a fuckboy a menő. Jól mutat a képeken meg az utcán. Gondolom én. Sosem jöttek be ezek a fajta srácok, de mindig van egy standard menő fiútípus, ami éppen hódít. De kérdező tényleg nyugi, szerintem a többségnek pont hogy nem jönnek be.
2018. nov. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!