Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a legvonzóbb egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdfgh2.0 kérdése:

Mi a legvonzóbb egy fiú számára a lányokban?

Figyelt kérdés
Mind külsőleg és mind belsőleg?
2018. nov. 24. 20:15
 1/9 Krómgyűrű ***** válasza:
100%

Külsőleg:

Én mindig a szemét nézem egy lánynak. Nem tudom mitől, de ha belenézek egy idegen lány szemébe, akkor már eltudom dönteni, hogy szimpatikus a lány vagy sem. Érdekes, nemde? Aztán, hááát külsőleg? Az arcát, a haját, a magasságát és a testi adottságát, mind minden normális fiú/férfi.:)

Belsőleg: (na igen, én ilyen téren elég válogatós vagyok)

Szóval, legyen kedves, segítőkész, intelligens, igényes, egészséges és legyen humorérzéke, de ugyanakkor legyen egy kicsit merész, kalandvágyó.

Ne legyen kényes, igénytelen. Nyávogós pláza cica sem az esetem.

2018. nov. 24. 20:32
 2/9 Krómgyűrű ***** válasza:
72%
Első voltam. Ez lemaradt: 18/F
2018. nov. 24. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt konkrétan nem nagyon lehet leírni. Nyilván lehetne sablon tulajdonságokat írkálni, de én úgy gondolom, hogy ennek az egésznek egy 'csomagnak' kell lenni... Mármint úgy értem, hogy meg kell fognia.

Lehet külön-külön dolgokat írni, de ezek csak általános dolgok, amik önmagukban nem érnek sokat. Szerintem maga a személyiség számít. Nem feltétlen kell hibátlannak lenni, mert az is lehet vonzó, hogy a hibákat le lehet küzdeni közösen.

2018. nov. 24. 20:33
 4/9 Krómgyűrű ***** válasza:
Így van. Ezt szépen leírtad 2.
2018. nov. 24. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Ez elég változó, így a saját véleményemet írom le.

Nekem a külső egy eléggé másodlagos szempont. Azaz ha belsore bejön egy lány, s nem az a tényleg nagyon ronda, akkor simán vonzová válhat.

Belsore igazandibol meg elég könnyen megtudod szeretni embereket... A lényeg az egyetlen, hogy ne legyen tulontul hisztis, s ne cigizzen - nem tudom miért, de ez nálam fontos...

16F

2018. nov. 24. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Arc és haj- fenék- lábak- csípő- mell- has
2018. nov. 24. 21:01
 7/9 Rajesh ***** válasza:
Testalkat, hogy elég vékony-e, szép-e az arca, hajszín amit még megnézek, de nem oszt nem szoroz. Lehet szemét, lehet kedves lehet félénk, úgyis csak az a bizonyo szsák fogja megtalálni a foltját LIKE: How i met your mother.
2018. nov. 25. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a belső az fontosabb mint a külső,mert hát ugye hiába néz ki piszok jól egy csaj,ha belül egy piszok beképzelt kis csitri,aki még köszönni sem tud.Szóval számomra a belső értékek a fontosabbak.A kedvesség az alap dolog,humorérzéke jó ha van,jószívűség szintén alap,okos-nem kell hogy stréber legyen,az okosságot úgy értem hogy a való életben helyeses cselekedjen optimista felfogással.Kb ennyi a belső.Külsőleg meg elég az átlag test alkat,de az plussz pont a maga érdekében ha sportol is,a haja ne legyen túl rövid mert azt kinem állhatom.A hajszin az tökmind1.Legyen szép szeme szemszintől függetlenül.Az arca pedig legyen vonzó.
2018. nov. 25. 11:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :*
2019. jan. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!