Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki vagy csak gúnyolódik velem?
Na szóval , 9.es vagyok és az osztályomból az egyik fiú folyton olyanokat mond nekem , hogy tetszek neki meg folyton figyel , nemrég azt mondta hogy tetszrk neki de ruha nélkül jobban , most ezt komolyan mondja vagy csak szórakozik velem, annyit rólam hogy az arcomon van pár pattanás utáni heg ami engem nagyon zavar , és szerintem másokat is és emiatt nagyon félénk vagyok meg alapból én nem szoktam az osztállyal lenni inkább egyedül , kerülöm a tekintetét de ő mindig elkapja az enyém .most akkor tetszek neki vagy csak gúnyol?
16L
*jobban tetszenék
*tetszek
Ennyiből nehéz kideríteni.
Ez a fiú ilyen tipikus jóképű rosszfiú vagy normális, átlagos fiú?
Sok lánynak tetszik?
Barátkozik lányokkal?
Figyelj én is ugyan ezt csinálom az egyik csajjal az osztályból 9. óta (most vagyunk végzősök)
Odaszólunk a másiknak hogy jó voltál este
Ha segítség kell majd természetben fizetek
meg ezekhez hasonlókat mondunk egymásnak
Nem vagyok egy jó gyerek, sose voltam ő se ártatlan mondjuk de semmi nincs köztünk, nem is volt, és nem is lesz. Ez csak olyan bolondozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!