Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek így lehet barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így lehet barátnőt szerezni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy majd év végén elhívom egy hozzá közeli helyre és elmondom neki hogy: Amióta vége a sulinak azóta rájöttem hogy nem birok nélküle élni, és bármit megtennék érted.

8.-os vagyok

2018. nov. 19. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetségesnek lehetséges, bár én inkább annak a híve vagyok, hogy ne szerelmet valljunk, hanem mutassuk ki az erzeseinket. Azaz ne mondogassuk neki hogy mennyire szeretjük, hanem szeressük is, és mutassuk ki. Torodjunk vele

16F

2018. nov. 19. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja! Még hozzátenném hogy önbizalmam van, de nem sok, inkább csendes, visszahúzódó vagyok valamennyire
2018. nov. 19. 21:08
 3/9 A kérdező kommentje:
És hogyha nemet mond akkor mit csináljak? (személy szerint azonnal elpirulnék, zavarba jönnék, kapkodnék) hogyan reagáljak rá ha nemet mond?
2018. nov. 19. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nemet mond, fogadd el. Vedd nyugisan.
2018. nov. 19. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan aranyos vagy:)
2018. nov. 19. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne tedd. Kevés esély van rá, hogy jól fog egy ilyenre reagálni.
2018. nov. 19. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez még 20x változni fog!
2018. nov. 20. 13:34
 8/9 anonim válasza:
Szeeeerintem a semmibol nem kéne rögtön letamadni ezzel. 😂😂 Csak oovatosan, ha nem sejt semmit akkor veszélyes. 🤗😂
2018. nov. 20. 13:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! De hát ezt egy 8.os lány valamit csak sejthet.🤔 mert miért hívnám el egy közeli helyre? Biztos nem azért mert a matek leckét akarom elkérni:)
2018. nov. 20. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!