Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm festi a haját és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gangsterzrue kérdése:

A barátnőm festi a haját és olyan cuccokat hord, ami nekem nem tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hajfestést nem úgy értem h az egészet, csak az alját, de engem az is zavar, mit tehetnék?

2018. nov. 19. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Igazi gengszter lehetsz, ha azon rinyálsz a neten, hogy a barátnőd hajat fest. Thug life bro, respect!
2018. nov. 19. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Gondolj bele, hogy mit tenne a barátnőd, ha neki nem tetszene a mostani frizurád, bakancsod, percinged, egyszóval valami olyan, ami neked éppen tetszik, mert te így vagy TE?

Ha a csaj nem akar változtatni (évek múlva úgyis előjönne belőle ez a kényszer!!!), te pedig nem tudod elfogadni, akkor vessetek véget a kapcsolatnak. Éveken át csak civódnátok ilyen kicsiségeken.

2018. nov. 19. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem próbáld meg finoman közölni vele,hogy természtesen sokkal szebbnek találod.
2018. nov. 19. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el vagy lépj vagy szenvedj csendesen, te dolgod. Csak el ne várd, hogy alkalmazkodjon a te ízlésedhez. Utalhatsz rá, hogy neked jobban tetszene máshogy (diplomatikusan, nem kell megsérteni és rosszat mondani arról, ami neki bejön), aztán ha neki kb. mindegy, akkor gondolom, hajlik a változtatásra. De ha kifejezetten el van kötelezve az adott kinézet mellett, akkor így marad.

Te is megváltoztatnál bármit magadon, ami nem természetesen hozzád tartozik, csak mert neki nem tetszik?

2018. nov. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!