Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok mi lehet az ok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok és mindig mindenki akivel újonnan találkozik minden fiu megkérdezi, hogy van barátod? Én meg közlöm, hogy soha sem volt mire a legtöbben nagyon megdöbbennek. A suliban is sokan mondják milyen ,, jó nő’’ vagyok, de akkor miért nem közelít senki sem? Az osztálytársaimmal természetesen nagy elutasító vagyok a randi ügyven bár nem mintha ők is próbálkoznának, senki sem hív sehova csak lesnek mint valami jelenséget ami nagyon idegesítő.
2018. nov. 18. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet elutasitó vagy, de te azt nem veszed észre magadon.

Félnek közeliteni

már van valakijük

nem vagy barátságos, mosolygós, beszédes, határozott.

Vagy túl nyomulós vagy

2018. nov. 18. 13:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem vagyok túl nyomulós de szoktam egy kicsit, általában azt mondják hogy sokat mosolygom, max nem vagyok tényleg határozott. De a legnagyobb hibám, hogy egyetalán nincs önbizalmam, de ez egyetalán látszódhat?
2018. nov. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!