Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem én igazán?
Van egy lány aki iránt néhány hónapja többet érzek. A hétköznapokban mindig csak rá tudok gondolni, és arra, hogy bárcsak együtt lennénk. (egyébként jó barátok vagyunk) Ez a lány kicsit visszafogottabb, picit határozatlanabb típus. Pont ez tetszik benne, hogy szokott ő is szórakozni, de tudja hol a határ.
Viszont pár napja megismertem egy sokkal "belevalóbb" lányt, akiben meg pont ez tetszik, hogy nyitottabb minden téren, határozottabb, és jobban odateszi magát a dolgokhoz. (de csak néha esik át a ló túloldalára) Vele csak az a baj, hogy sokkal hamarabb kinézem belőle, hogy megcsalná az embert. Míg az előző sokkal kevésbé. (viszont ez utóbbi csak feltételezés róluk).
Azért ilyen nehéz a választás, mert én mindkét (stílus)irány felé érzek vonzódást. Egyszer ezt tartom vonzóbbnak, máskor meg a másikat.
Mi alapján "döntsek"? Sajnos a két lány egymáshoz való viszonyuk révén, ha az egyik felé nyitok jobban akkor a másikat végleg el kell felejtenem, és fordítva. Azaz nincs visszaút. Félek, hogy bármilyen döntést hozok, megbánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!