Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek úgy lehet belém szerelmes, ha még sosem látott élőben?
Figyelt kérdés
(A lány azt mondta hogy szerelmes belém...) Nagyon sok a közös bennünk, már 2 hete beszélgetünk fbn és telefonon is. Sok helyen hallottam már, hogy ha még nem látott élőben nem lehet szerelmes, ti mit gondoltok?2018. nov. 16. 21:31
1/5 anonim válasza:
Hát... Én csak az első látásra szerelemben nem hiszek. Az csupán fizikai vonzalom.
Viszont, könynen lehet, hogy beléd szeretett interneten keresztül, csak majd ha élőben találkoztok nehogy elszálljon ez az érzés.
2/5 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is😅
2018. nov. 16. 21:37
3/5 anonim válasza:
Csak legyél olyan amilyen szoktál, ne játszd meg magad.... Bár ha interneten megjátszottad akkor szorítóban vagy:)
Viszont a kisugárzás is sokat számít, nem lehet tudni, h mit fog szólni hozzád ha szemtől szemben álltok majd egymással.
4/5 anonim válasza:
Itt nem is a személyes nem találkozással van inkább a nagyobb gond, hanem a kettő héttel.
Lehet szerelmes, de nem beléd, hanem abba akit megismert belőled. Az pedig egy nagyon kicsi részed.
5/5 anonim válasza:
Lehet, viszont inkább a rólad kialakított képbe szeretett bele, ez a legrosszabb a netes ismerkedésben, élő találkozásnál lehetsz akármilyen jó, ha nem éred el a benne előre megalkotott tökéletes szintet, akkor egyik pillanatról a másikra elmúlik az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!