Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ők lehet hogy járnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác osztálytársam, akibe szerelmes vagyok. Ma volt egy verseny a sulinkban, és a mi osztályunk segített meg ilyesmi, és az a fiú végig egy másik lánnyal volt. Egy csomó mindent megmutatott neki, (jó természetudományos szakok vannak).
A csaj nem a sulinkba jár, így nem ismerem. Lehet hogy járnak?
Mert ha igen, nekem esélyrm sincs, mert ő csinos és okos, és a versenyen is jol szerepelt én meg cdak szep vagyok és semmi máshoz nem értek.
2018. nov. 16. 19:30
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg......Jézus.. mi honnan tudjuk ? 😀
2/7 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára. Reménykedj, hogy megtetszel a fiúnak, de ehhez Te is tegyél hozzá valamit. Elsősök vagytok? Csak 3 hónapja ismeritek egymást? Eddig nem vetted észre, hogy veled szemben is kedves ez a fiú? Tegyél ennek érdekében, vagy nézz másik fiú után, őket pedig hagyd magukra!
3/7 anonim válasza:
Nem tudod te még,mi az a szerelem 😊
4/7 A kérdező kommentje:
Nem láttam ölelést meg ilyesmit. És hogy kérdezzek rá? Velem pont úgy viselkedik mint a többi lánnyal.
Az esetleg nem lehet hogy régebbóta ismerik egymást, és mondjuk fiú-lány barátság vagy ilyesmi?
2018. nov. 16. 20:03
5/7 anonim válasza:
Ha esélyed sincs, akkor ronda vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda
2018. nov. 16. 21:48
7/7 anonim válasza:
Én se vagyok ronda, sőt kis királylány, képzeld senki sem ronda. Meglepő igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!