Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Van egy osztálytársnőm, akivel eddig nem volt különösebb viszonyunk.Neki van barátja 1 éve
Fél éve azonban elkezdtünk többet beszélni, amikor egy másik lány tetszett, tőle kértem tanácsot.
Abból nem lett semmi végül, utána elkezdtem az osztálytársnőm iránt többet érezni és szerintem ő is. Összebújtunk, masszíroztuk egymást. Elmondta, hogy nem olyan a kapcsolata a barátjával, mint régen.
Rájött, hogy többet érzek, megkérdezte és bevallottam neki. Mondta, hogy tiszteli az őszinteségemet, de van barátja és ezt meg kell értenem. Megértettem.
Azon a héten rámírt, hogy mióta van barátja, nem érzett ilyet, hatással vagyok rá és kért gondolkodási időt, én meg is adtam neki. Azt is felvetette, hogy együtt megpróbálhatnánk.
Egyre bizonytalanabb lett, nem tudott dönteni és egyszer kétségbeesésében megírta, hogy nem akarja ezt velem és hagyjuk, de beszéljünk személyesen is
Másnap beszéltünk és láttam,hogy nem közömbös irántam, csak bizonytalan. Mondta, hogy kínos neki már időt kérni, de nem könnyű neki. Mondtam, gondolja vègig.
Múlt héten volt egy rendezvény, amin nem éreztem jól magam és eljöttem. Ezt magára vette és megírta, hogy inkább hagyjuk az egészet.Bunkósag volt, tudom, de ez nem akkor a hiba, nem a társaságával volt gond, ő sem érezte jól magát ott. Személyesen pedig megerősítette, hogy maradjunk inkább barátok.
Azóta alig beszéltünk, valamennyire kerülöm szándékosan, mert nekem se könnyű, de megint úgy tűnik, mintha ezért még lenne sértődve. Néha úgy érzem, hogy tényleg én vagyok a hibás, de egy másodperc múlva ezt kiverem a fejemből.
Érdekelné a véleményetek erről és tanácsot kérnék, hogy hogy kéne kezeljem a helyzetet.
Egyértelműen kerülnem a helyedben, vagy minimálisabb figyelmet fordítanek rá mondván azzal hogy ha eldontotte hogy engem akar, akkor beszélünk. Egy lánynak adni a hatalmat hogy döntsön, most fogalma sincs mit csináljon ezért csak mindkettőtök szopatva van. Ha pedig azt csinálod amit írtam, ingerelve lesz arra hogy téged válasszon. Utána mondd neki, hogy ha megint bizonytalankodik miután téged választott, vége lesz köztetek ez az egész.
Amíg te nem lépsz határozottan, addig ő ilyen semmiket magára vesz, megsertodik, összevissza lép és nem tudja mit kezdjen magával. Egyrészt, így nem mentek semmire, másrészt meg mindkettőtök kikeszul az érzelmektol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!