Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy lassan 17 évesen szűz vagyok? 16F
Nincs meghatározva rá kor, hogy mikor kéne elveszítened. Leginkább akkor kellene (szerintem), ha találtál rá egy megfelelő partnert, aki nem csak szexuális értelemben egészít ki. Én 17 évesen vesztettem el akkori barátnőmmel, akivel 2 évig voltunk együtt.
Én soha nem éreztem gáznak az előtt, úgy voltam vele, hogy majd úgyis lesz valaki, és nem is paráztam miatta, mert full felesleges.
Én nagyon kis srác koromban veszítettem el, de azóta eléggé normális srác lettem.
Máig bánt, hogy ész nélkül éltem az életem akkor, de a múltadon nem lehet változtatni.
Az igazság az, hogy minél több partnerrel voltál az életedben akár fiúként akár lányként annál alkalmatlanabb vagy egy igazán boldog és tartós kapcsolatra.
Meg amikor egy normális lánnyal ismerkedek és őszintén elmagyarázom az egész előéletemet mindig látszik, hogy egy hangyaméretűre zsugorodok a szemében.
Én azt mondom, hogy igazából aki tud racionálisan gondolkodni észreveszi, hogy a 18 is néha korai a szüzességelvesztésnél.
Hidd el, hogy egy normális lánynál előnyre is tehetsz szert a szüzességeddel, ha látja rajtad hogy ez rajtad nem nyűg, hanem egyszerűen nem találtál eddig komoly kapcsolatot és nem akartál senkit sem kihasználni.
Szóval tömören:az lenne a gáz, ha nem lennél az.
Gáznak nem gáz, de a szüzesség elvesztése nem az ágyban kezdődik, hanem ott, hogy fejleszted a társas érintkezéssel kapcsolatos készségeidet (amihez magadat is ismerned és szeretned kell), ismerkedsz és barátkozol lányokkal (is), és ha úgy adódik, hogy egy lánnyal van kedvetek kísérletezni, akkor vegyél egy doboz óvszert és hajrá, kóstolgassátok egymást.
Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a szexben is a gyakorlat teszi a mestert - nem olyan értelemben, hogy bármikor bárkivel kutyafuttában, hanem úgy, hogy a partneredre és magadra odafigyelve kitapasztaljátok, hogyan jó mindkettőtöknek. Ezért az "első alkalmak" - akár a neked legeslegelső, akár egy új partnerrel való első alkalom - nem feltétlenül a legélvezetesebbek, és nem érdemes túlságosan az első alkalomra rágörcsölni.
Elárulom, hogy a korosztályunk nagy része ilyenkor még szűz... :)
Én is az vagyok ..
És nem gondolom cikinek :)
17/F
Ha valaki beszol mondd azt hogy a nyariszunetbe megdugtal egy csajt
Ennyi
En a mai napig hazudok ha valaki kerdezi pedig lassan 40 vagyok
Dehat sose tetszettem annak a csajnak aki nekem meg csak mindig dagadt ronda nok jottek ram... hat dogoljenek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!