Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a közelemben van, hevesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a közelemben van, hevesen ver a szívem, de nem nagyon érzem azt, hogy kedvelném Őt. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, aki iránt nem nagyon érzek semmit, azon kívül, hogy a szívem elkezd hevesen verni, ha a közelében vagyok. Egy pár fiú szerelmes belé, de én úgy gondolom, hogy a lány meg belém (amit kétlek), mert ritkán, de pár másodpercig engem néz (5-10 másodperc kb.) ha társaságban vagyok vele. Velem nem nagyon kommunikál, a barátaim meg nagyon jóban vannak vele és más évfolyamtársak is. Félek megszólítani Őt, mert sok negatívumot kapok és, hogy ha nem is szerelmes belém, lenéz engem. El kéne a segítség, mert nem vagyok jártas a "szerelem" témában és nem akarom elhalasztani a lehetőségemet.
2018. nov. 7. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként nem fog lenézni, én is ebben a tévhitben éltem nagyon sokáig. Azért mert tetszik neked és esetleg te neki nem még nem néz le. Én is rengeteg negatívumot kaptam már, sok visszautasítást és kerültem padlóra ez miatt.

De elkezdtem foglalkozni önfejlesztéssel és már egész jó úton haladok. Nem félek odalépni egy lányhoz és megszólítani, beszélgetni vele.

DE NE azzal kezd hogy te szerelmes vagy belé, annak nem lesz jó vége. Hívd el mondjuk egy kávéra, vagy menjetek el együtt sétálni stb.

20/F

2018. nov. 7. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
-.-
2018. nov. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!