Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok. Miéyen témákról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miéyen témákról szerettek beszélgetni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 1. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a sportrol is szívesen beszélgetek
2018. nov. 1. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagyok lány, de tudok választ adni a kerdesedre, mivel hogy elég sok lány ismerősöm van. És igazából mindenről. Iskolában is szünetekben lány évfolyam társakkal egy csomót szoktam beszélgetni, és szerintem nemigen van téma amiről nem beszélgettem veluk... Ha meg mégis van és eszembe jut, akkor fel hozom, és elkezdek velük beszélgetni róla 😂😂

Szval tökmindegy h mi az a téma, a lényeg hogy jól add elő

2018. nov. 1. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármiről, de tényleg.
2018. nov. 1. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Bármely fura, nekem mindegy, hogy nemi erőszak a téma, vagy a számítógépes játékok, nekem mindenről van véleményen és mindenről eltudok beszélgetni.

Persze, azért a sportról, vagy a zenéről például szívesebben elbeszélgetek, mint mondjuk a pedofíliáról. Vannak témák, amik eléggé gyomorforgatóak, de az nem azt jelenti, hogy nem tudok róluk beszélgetni.

16/L

2018. nov. 2. 01:00
 5/8 anonim válasza:

Engem például tudományos témákkal le lehet venni a lábamról :)

Férjemmel sokszor beszélgetünk ilyen dolgokról.

Itt szinte mindegy, hogy csillagászat, űrkutatás, egyiptológia, biológia, elektronina vagy kvantumfizika, én nagyon szeretem, hogy ilyen dolgolban járatos. Nyilván én is hozzá tudok szólni a témához, sok esetben én adom meg az alapokat. De ez már nagyon az érdeklődéstől függ :)

A lényeg, hogy le tudjon nyűgözni a tudásával és neki is jó, hogy nem süket fülekre talál, hanem beszélhetőtársra :D

2018. nov. 4. 06:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A nyitottság egy nagyon jó emberi tulajdonság. Ha képes vagy beszélni a saját dolgaidról (legyen az lelki, de kezdetben mindenképp pozitív dolgok) őszintén, és a lányéiról is, akkor biztosan nem lesz felszínes a beszélgetés. Sokat megtudtok egymásról, tudni fogsz róla rengeteget. Viszont ugye nem ez alapján ítélünk, mert mindenki fejlődik, az életének ebben a szakaszában éppen ilyen a világlátása. Sokat tanulhatsz. Hozd ki a legjobbat a másikból, nagy siker, ha boldogabb és békésebb lesz, mikor elmegy, mint mielőtt beszéltetek.
2018. nov. 4. 07:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Intelligens emberekkel mindenről lehet beszélgetni.

A korlátoltakkal szinte semmiről.

2018. nov. 6. 17:47
 8/8 anonim válasza:
Általában magukról :D
2018. nov. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!