Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből valami? Hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? Hogyan?

Figyelt kérdés

Rövid történet:

Van egy barátom aki hülyeségből a haverjáról küldött nekem gáz/vicces képeket, és nekem megtetszett a srác. Sokat gondolkodtam hogy mitévő legyek és végül ráírtam facebookon, elég hosszasan elbeszélgettünk több napon keresztül. Nekem tetszik de nem tudom hogy ő hogyan érez. Eddig mindig én kerestem, és élőben még nem találkoztunk. Hogyan tudhatnám meg nem nyomulósan hogy ő mit érez? És lehet ebből még több mint barátság? Mit írjak neki hogy észrevegye hogy többet érzek?

2018. okt. 31. 20:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi kihagytam hogy fiatalabb nálam
2018. okt. 31. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves?
2018. okt. 31. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Mennyiben befolyásolja a kor az érzelmeket?

14/L ő is kb

2018. okt. 31. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:

A kor nem az érzelmeket befolyásolja elsősorban (bár azért azt is bőven, később megérted), hanem azt, hogy milyen lépést kell(ene) tenned ebben a helyzetben.

Amúgy meg egyszerűen kérdezz rá. Legegyenesebb, leggyorsabb megoldás. A válasz biztos, ha negatív is, akkor se látod mindennap, rövid ideig fáj, de legalább elfelejtheted őt.

Vagy megkérdezheted hogy "tetszik neked valaki" meg hasonlók, de ezzel nem tudnál semmit se biztosra, viszont ő sejteni fogja ergo kicsit nyomulósnak tűnhetnél.

De amúgy, ha mindig te írsz az nem jó. Többi jelről meg akkor lehetne beszélni, ha élőben is találkoztatok már volna.

2018. okt. 31. 21:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot
2018. okt. 31. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérj tőle személyes találkozót.
2018. nov. 1. 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:

*mozi cukrászda pizza sima séta a parkban stb

Egyébként mozi előtt vagy után legalább még hagyjál magatoknak időt; előtte pl szerintem minimum 3/4 órát, hogy beszélgetni tudjatok, ha a film után elköszönnétek egymástól, viszont , ha a filmre találkoznátok, akkor utána hagyjatok még időt beszélgetni, és ne búcsúzzatok el rögtön, hanem még utána is dumáljatok:) Egyébként nem kell, hogy romantikus film legyen, valami agyament vígjáték is lehet nyugodtan szerintem:) Amilyen fajta filmet mindketten élveznétek; és akkor közös élmény:)

2018. nov. 1. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
*A film után ha még mind a kettőtöknek jó, akkor szeritnem még beülhetnétek valahova dumálni, vagy pl ha plázába mentek, ott szoktak kirakva lenni ilyen padok, és még talán ott is elüldögélhetnétek pl . De ha a film után rögtön mennétek haza; akokr szerintem jó lenne előtte még minimum 3/4 óra beszélgetni; viszont... Ja, hát, ha tetszel neki, vagy szívesen dumálna veled úgy egyébként , akkor szerintem benne lesz ő is, meg egyébként is, sorbanállni még kell, és akkor közben is végig dumálhatnátok, meg ha pl korán mentek, ti választhatnátok helyet; és mire kezdődik a vetítés, már bent ülhetnétek; mondjuk ez pl azé szerintem ahhoz is van igazodva valamilyen szinten, hogy amíg nem megy le a sor, addig nem kezdenek el vetíteni, vagy pl még csak előzeteseket adnak, és akkor lehet h abból többet,mint alapból adnának vagy nemtom:)::):)
2018. nov. 1. 00:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de az a bajom hogy nem merem elhívni
2018. nov. 1. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, hát az elég nagy baj:) Majd mindjár küldök valamit privátban:) Ja amúgy mégegy , hogy amit idelent mi most megélünk, nagyrészben egy " előre megírt színdarab", tehát nem nagyon lehet benne hibázni. Tehát nem nagyon tudsz elszúrni benne semmit; kb csak az történik, ami a sorsodban meg van írva. Illetve hát még ami benne van, mint potenciál, mert még ilyen hibaszázalékok azé vannak; de 90%-ban le vannak zsírozva, hogy pl kinek kivel kéne/ lehetne/ lenne jó/ optimális összejönnie. Egyébként szal az egy jó dolog, hogy ennyit szem előtt tartani, hogy ne árts másnak; mert ha szándékosan és tudatosan rosszat teszel másnak, akkor az úgyis visszatalál hozzád karmikusan. Meg pl a karmát nem véve bele a képletbe, ez egy tök jó elv, hogy ne ártsunk másnak; szóvla nem csak a karma "visszatartó ereje" miatt ne ártsunk, hanem egyébként, már elvből se:) De és akkor ennyi, egyébként lehet kísérletezgetni, mert az élet egy lehetőség még amúgy egyébként; mert én asszem, hogy van feladatrésze is, de miközben teszed a dolgod, eléd kerülhetnek ilyen kis színesítések is; azokkal rájuk van bízva, hogy miket kezdesz velük.:) Szóval vannak ilyen biztos, fix csomópontok az életedben , és akkor azok között, hogy hogyan lavírozol el, aminek továbbra is azon az úton maradás lesz az eredménye, az szerintem talán rád van bízva. Csak ezek az állomások fixek, és mindenképp benne vannak, bele vannak tervezve. Mert meg akartuk őket tapasztalni, át akartuk őket élni; deviszont, ha pl eléd kerül egy valami sérelem valaki által, amit nem tudsz megbocsájtani, de még évek múltán sem; akkor az nem volt benne a sorsodban, és azt a sérelmet úgy tudod elengedni, hogy megbocsájtod, feloldod, ha nem is történt volna. És akkor pl törleszteni se kell; mert ha meg tudod bocsájtani, az sokkal kevesebb energiát igényel; mint pl egy bosszú, tehát ott már lehet, hogy picit fölöslegessé is válna a bosszú; egyébként szerintem a karma is picit lehetőséget ad a bosszúra; de inkább tanítani akar, és kiegyenlítődésre törekszik, kozmikus alapelv, princípium, hogy amit vetettünk , azt kell, hogy learassuk, tehát ha te is kedves leszel a világgal a világ is kedves lesz veled. Jó tett helyébe jót várj, de ne érdekből tegyél jót mással, hanem mert az neked is jó; valaki ezt úgy mondta, hogy adakozó jókedv. Ja de ez mondjuk pl az önzetlen és tiszta szereted. De és te amúgy meg akarnál szereteted adni ennek az embernek, szóval adjál rá magadnak lehetőséget, hogy adhass őneki szeretetet; hogy megoszthasd ezt vele, ami benned van őiránta. Szóval bátorság. El tudsz szúrni dolgokat, de a szerelem az pont nem ilyen ; énszerintem pont annyi időt lesztek együtt, amennyit együtt kell töltenetek; vagy ha pl meg tudjátok oldani az összes adott esetben nehézséget, ami felmerül -nem is kell, mert nem is törvényszerű hogy legyenek/lesznek nehézségek - akkor meg tök jó, talán tudhattok végig is együtt maradni; de először add meg magadnak az esélyt. Hogy hátha lesz valami, tehát próbálkozz , kezdeményezz:) Ja igen, erre szokta egy kedves pajti mondani, hogy "Nincs ajándék sültgalamb":) Tehát hogy nem fog magától belerepülni az étel a szádba, azért tenni is kell valamit.:)
2018. nov. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!