Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? Hogyan?
Rövid történet:
Van egy barátom aki hülyeségből a haverjáról küldött nekem gáz/vicces képeket, és nekem megtetszett a srác. Sokat gondolkodtam hogy mitévő legyek és végül ráírtam facebookon, elég hosszasan elbeszélgettünk több napon keresztül. Nekem tetszik de nem tudom hogy ő hogyan érez. Eddig mindig én kerestem, és élőben még nem találkoztunk. Hogyan tudhatnám meg nem nyomulósan hogy ő mit érez? És lehet ebből még több mint barátság? Mit írjak neki hogy észrevegye hogy többet érzek?
Mennyiben befolyásolja a kor az érzelmeket?
14/L ő is kb
A kor nem az érzelmeket befolyásolja elsősorban (bár azért azt is bőven, később megérted), hanem azt, hogy milyen lépést kell(ene) tenned ebben a helyzetben.
Amúgy meg egyszerűen kérdezz rá. Legegyenesebb, leggyorsabb megoldás. A válasz biztos, ha negatív is, akkor se látod mindennap, rövid ideig fáj, de legalább elfelejtheted őt.
Vagy megkérdezheted hogy "tetszik neked valaki" meg hasonlók, de ezzel nem tudnál semmit se biztosra, viszont ő sejteni fogja ergo kicsit nyomulósnak tűnhetnél.
De amúgy, ha mindig te írsz az nem jó. Többi jelről meg akkor lehetne beszélni, ha élőben is találkoztatok már volna.
*mozi cukrászda pizza sima séta a parkban stb
Egyébként mozi előtt vagy után legalább még hagyjál magatoknak időt; előtte pl szerintem minimum 3/4 órát, hogy beszélgetni tudjatok, ha a film után elköszönnétek egymástól, viszont , ha a filmre találkoznátok, akkor utána hagyjatok még időt beszélgetni, és ne búcsúzzatok el rögtön, hanem még utána is dumáljatok:) Egyébként nem kell, hogy romantikus film legyen, valami agyament vígjáték is lehet nyugodtan szerintem:) Amilyen fajta filmet mindketten élveznétek; és akkor közös élmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!