Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette eszt?
Sziasztok, ez lehet egy kicsit hosszú lesz előre is elnézést kérek meg próbálom rövidre csinálni.
Tavaly külföldön voltam, (ott születtem) és tetszett egy srác, neki is tetszettem de akkor még csak "ismerkedtünk" (sose volt semmi köztünk csak anyi szia hogy vagy stb.)
3 nappal mielőtt haza jöjjek Magyarország-ra, ki tartot karjaival mondta lehet már nem fogunk többé találkozni és meg ölelt, és adot egy puszit az arcomra.
Ugye utána 3 nappal rá el jöttem onan visza Magyarország-ra, 1 honap múlva úgy döntöttem rá írok meg nézni hogy van (mert hiányzott és akkartam vele beszélni..) facebook-on.
Erre ő egyből visza irt, kérdezte mizu meg stb. Utána be válota hogy nagyon tetszettem neki csak nem volt rá alkalom hogy el mondja nekem mikkor ott voltam.
Erre el kezdtünk beszélgetni minden nap, kicsit flörtöltunk meg minden.
Egy idő mulva már csak 2-3 naponta beszéltünk, nem szóltam semmit mert ugy voltam vele lehet dolgai vannak meg ugye 6 óra eltérés van köztünk.
Egy nap rá irtam hogy "jó reggelt" erre ő 3 nap mulva vissza irt hogy "szia" (de fent volt egész végig írogatot lányokkal komentbe..)
És kicsit elegem lett hogy ilyen hülyének nézz.
Erre csak anyit irtam neki hogy "Ha unatkozol és csak azért irsz nekem akkor szóljál"
Ő erre el kezdi mondani nekem hogy dolgozot nem ért rá meg stb miközben nem dolgozik olyan sokat és lanyoknal tudott válaszolni.
Mondom neki hogy 3 napig tartot visza irni pedig csak annyit írtam jó reggelt.
Ő erre ideges lett és aszt mondta nekem "tudod mit inkább legyen jó életed szia." Meg "távol vagy és igy nem fog menni" És le tiltot.
Pedig egy rosz szót se mondtam neki, és mindig mondta hogy őtet nem érdekli hogy most, vagy 2 év mulva fogunk talizni ő várni fog rám.
Mitől lett ilyen? Nem vett engemet komolyan soha?
Vagy ősze jött volna aval a lányal akivel irogált komentbe csak az volt a kifogás hogy messze vagyunk egymástól?
Ma már nem érdekel, mert 1 éves dolog. Igaz fájt meg minden de már túl tettem magam rajta csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre hogy mit gondoltok :)
Előre is köszönöm a választ és elnézést a regényért és az írásomért mert nem a magyar az anya nyelvem.
"Ma már nem érdekel mert 1 éves dolog,,
Nem értew mi itt a probléma? Ha nem érdekel a dolog, minek foglalkoztat? Hm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!