Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitő leszek vonzó? Külsős-belső
Ez teljesen relatív hogy kit mi fog meg.
Engem pl eléggé zavar ha egy lány nagyon ri&ancosan oltozkodik, de van akit pont ez fog meg. Valaki azt szereti ha egy csajok 2Kg smink van, de van aki még inkább a természetességet (jó, persze valami lehet véleményem szerint, csak ne túl sok).
Belsore engem pl nagyon zavar ha a csaj hisztis, de van olyan haverom meg pont azt szereti.
Aztán van aki azt szereti ha a csaj tiszta életvidám, bulizos stb:. Én meg inkább abba a kategóriába tartozok aki meg a romantikát szereti, ha szomorú a csaj imádja felviditani, együtt sétálni a természetbe étterembe jarni stb:
Mindenki más ez teljesen változó. Beszelgess vele, ismerd meg kicsit jobban és akkor tudni fogod hogy mi kell neki. Nincs szinte semmi alap dolog ami mindenkinek bejön.
Ui:. Akármilyen hihetetlen meg a szex sem olyan. Hiszen jó, vagyok a szexre én is, de nem akarok az első napon amikor találkoztam a csajjal lefeküdni... Tenyleg változó ez embereknél...
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!