Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem az exem haverja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem az exem haverja hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Az exemmel úgy váltunk el, hogy mind a ketten eszméletlenül haragudtunk a másikra és nem volt utána jó viszonyunk, sőt az exem meg is utált akkor. És attól félek hogy a haverjának, aki tetszik nekem olyanokat mondott amitől megutálhatna, mert hallottam másoktól, hogy kibeszélt az exem szakítás után. És ha rá is írnék erre a fiúra félek hogy rossz véleménye van rólam vagy egyből írna az exemnek, hogy ráírtam. Amúgy ez a srác általánosban volt osztálytársam volt.

2018. okt. 26. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem idealis a helyzet az biztos, en offolnam hacsak a srac nem kezdemenyez
2018. okt. 26. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy haver akiben van egy kis betyárbecsület egyből szól a haverjának ha annak az exe ír neki. Tudtad hogy létezik az a fogalom hogy tartás és becsület ? Na benned ez nincs meg. Egy r..@ann vagy.
2018. okt. 26. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért lennék ri*anc?:'D Az exemmel már egy ideje szakítottam, szóval még csak nem is az lenne, hogy rögtön máshoz rohanok. És nem azért de most attól, hogy az egyik haverja tetszik nekem most komolyan ri*anc lennék?
2018. okt. 26. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy pici empátiával rendelkeznél drágaságom akkor rájönnél, hogy ezáltal egyszerre kettő embert veszítene el mindezt hála neked.
2018. okt. 26. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha az exemre gondolsz és hogy iránta kéne empátiát éreznem, akkor én ezzel nem fogok egyet érteni. Az exem két nappal szakításunk után már mással volt és két éves volt a kapcsolatunk. A szakítás után elkezdett rólam terjeszteni nem igaz dolgokat és csak rosszat akart nekem. Bocsánat de ha az exemre gondoltál iránta empátiát nem fogok érezni.
2018. okt. 26. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2018. okt. 27. 10:51
 7/9 A kérdező kommentje:
18
2018. okt. 27. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rúgj bele az exedbe, én is belerúgnék az enyémbe, ahogy csak tudnék, de nincs gyenge pontja.
2018. nov. 4. 01:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem az interneten kell ráírogatni mindenféle emberre, és onnan felszedni, hanem élőben kell vele találkozni ...

Ha te annyira modern kislány vagy, akkor miért írsz neki ? Egyből küldj képeket a kebledről, és a nagykapuról ;)

Akkor aztán biztos nem fog szólni az exednek ;)

Utána meg várhatod a sült galambot, és csak egyszerűen pozicionálj Victoria alapállásba ;) Vezesd be a ,,béke,, (V) völgyébe, mutasd neki az utat a legfürgébb ujjaddal ;) Amúgy meg GOD IS A WOMAN !!!! Huj-huj Femme ! [link]

2018. nov. 12. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!