Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó, 17L-ok vagyunk

Szóval, az van, hogy van az osztályunkban egy srác, (tegyük fel hogy Ádámnak hívják, a barátnőmet meg mondjuk Annának)

Szóval Ádám tavaly kb félévkor elkezdte szekálni Annát, Anna ezt mindig nagyon zokon vette, de mivel ő egy csendes és cuki lány, mindig csak kiröhögte Ádámot. Aztán észrevettem hogy Ádám év végén máshogy nézett Annára, de ezt nem mertem Annának mondani, mert akkoriban nagyon utálta Ádámot.De Ádám folyton figyelte, és amikor már máshogy nem sikerült vele beszélnie, akkor szekálni kezdte mert tudta h Anna kiborul és hozzászól. Aztán most szeptemberben Anna elhatározta h nem veszi magára Ádám hülyeségeit,

és tök jóban vannak. Viszont Ádámot nagyon sok lány veszi körül, pedig amúgy nem is helyes annyira de m1, és hiába bámulja Annát, meg néha bókol neki, meg szekálja ha úgy van (mint az oviban amikor egy fiúnak tetszett egy lány)És egyébként teljesen olyan, mintha járnának. Hetente rákérdezek, Anna teljesen kiakad, de szerintem tuti van valami... Vagy ha nincs is, tuti lesz... Szerintetek is hülyeség, és tényleg nem is jön be a srácnak? Mások is mondták már Annának h bejön a srácnak de mindig azt mondja h nyissuk ki a szemünket és meglátjuk h nem is.

2018. okt. 26. 11:20
 1/3 anonim válasza:
Tudom, ez egy kicsit sablon szövegnek fog tűnni, de szerintem mindenképpen kérdezzétek/kérdezd meg valahogyan "Ádámot". Nem is feltétlenül muszáj konkrétan tőle, lehet akár egy közelebbi haverjai is. De ha ez nagyon radiklis lenne, vagy éppen valamilyen körülmény miatt lehetetlen, akkor próbáld meg megfigyelni az ilyen alapabb jeleket. Pl: Másokkal nagyon másképpen viselkedik mint "Annával" (rajta kivűl senkit nem piszkál és hasonlók) vagy hogy mennyire gyakran néz rá (mikor pl azt hiszi nem veszi észre) meg az ilyesmi apróbb dolgokat. Ha látsz valami biztosan az, vagy hallasz valami kézzelfoghatóbbat, kénytelen lesz elhinni és ha megérti miért piszkálta, még bármi kisülhet belőle.
2018. okt. 26. 15:10
 2/3 anonim válasza:
*látsz valami biztosabbat (elnzést, automata javítás volt)
2018. okt. 26. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Másokat nem szekál, vagy csak nagyon riktán. 'Anna' padtársa mögött ülök, mindig látom amikor nézi őt 'Ádám' és elég sűrűn előfordul 😏
2018. okt. 26. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!