Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Sosem volt még ilyen.
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem.. Sokat beszélnünk de egyszerűen nem tudom neki el mondani hogy mit érzek iránta.2018. okt. 22. 22:23
1/6 anonim válasza:
Keress rá FB-n és ott ird le neki aztan majd személyesen is elmondod
2/6 anonim válasza:
Az első kommentelő tanácsánál kevés szánalmasabb dolgot láttam
ha nincs benned annyi hogy eléállj és megmond neki akkor meg sem érdemled
3/6 anonim válasza:
inkább hívd el valahova sétálni vagy egyetek
enni mindenki szeret
és akkor már nem is muszáj egyből elmondani mit érzel
ott a testbeszédet
4/6 anonim válasza:
Hát szedd össze magad és nyögd ki neki. Nem nehéz.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy először azt kéne megtudnod, hogy ő, hogy néz rád. Talán egyik barátnőjénél akivel esetleg te is jóba vagy finoman rákerdezhetnél. Csak azért mondom (tapasztalat szerint) amikor az egyik fiú barátom bevallotta, hogy ő igenis többet érez irántam megromlott a kapcsolatunk. Nem tudtam már rá ugyanúgy nézni mindig az jutott eszembe, hogy én ő rá nem úgy tekintek.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából rosszul fogalmaztam. Nem nem merem el mondani mit érzek iránta. Félek ha el mondom neki akkor elveszíthetem..
2018. okt. 23. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!