Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor mennètek oda egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor mennètek oda egy lányhoz elhivni valahova ha szimpi?

Figyelt kérdés
A lànnyal egyszer sem taliztam se nem ismerem de szeretnèk vele ismerkedni.Túl sietős lenne elhivni valahova vagy elsőre az fb nevet kèrjem el?Ès ha maga van akkor tegyem ezt?
2018. okt. 21. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda, kérdezd meg a nevét, mutakozz be és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve valamikor meginni veled valamit. Ennyi.
2018. okt. 21. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy az előttem szóló írta.

Kérj elérhetőséget ezt ne felejtsd mert fontos.

De az is megtörténhet veled is mint nálam hogy lesz ami lesz alapon bementem a munkahelyére ahol diákmunkát végzett és felajánlotta aznap a randit melója után.

2018. okt. 22. 04:29
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Menj oda hozzá és kérdezd meg,hogy szeret e szopni.
2018. okt. 22. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!