Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AidenPearce kérdése:

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel pár hete szakítottunk...Tegnap lementem hozzá és hát elég flegma volt velem (próbáltam visszakapni őt) aztán este lefeküdt aludni én meg hozzábújtam és mondtam neki, hogy szeretlek és ő elkezdett sírni és ő is azt mondta, hogy szeretlek....de azt is mondta, hogy szeretlek de nem akarom fojtatni...amikor másnap reggel haza akartam menni akkor még elbúcsúztunk én lecsókoltam meg mondtam neki, hogy szeretlek és ő is mondta ezt nekem, hogy szeretlek és utána mondtam neki, hogy gondolkodjon azon, hogy visszafogad és elkezdett sírás kőzben bólogatni, hogy igen... (mellesleg azért szakított velem mert nagyon féltékeny voltam)

2018. okt. 12. 12:48
 1/6 anonim válasza:
xddddddddddddd
2018. okt. 12. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyisd ki és olvasd el!

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Ki a fene akar lenni (élni) egy féltékeny emberrel???

Gondolkozz! Ha ő lenne féltékeny rád, akkor te mit tennél? Vetkőzd el a féltékenykedésedet mielőbb, aztán rajta!

2018. okt. 12. 13:47
 3/6 A kérdező kommentje:
2 es kommentelőnek már voltam pszichológusnál kb minden nap és ezt a felékenységet küzdöm le...
2018. okt. 12. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem lecsókoltam hanem megcsókoltam! Olyan szép nyelvet beszélünk, miért kell összebarmolni?
2018. okt. 12. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 Téged az zavar? Engem a "fojtatni" sokkal jobban idegesít.
2018. okt. 12. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A tanácsomra azt írtad, hogy voltál pszichológusnál és most a féltékenységedet (ugyan nem ezt írtad, de én féltékenységnek tudom be) küzdöd le. Helyes!

Ámde, ne várd el egy lánytól, hogy kitartson melletted, ha féltékeny vagy. Küzdd le végleg, aztán majd eldől a többi. Ő nem a gyógyítód akar lenni, hanem a párod, társad (esetleg feleséged), de nem egy féltékeny ember mellett!

2018. okt. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!