Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez aranyos vagy inkább béna lenne? 😶
Az a lényeg, hogy nagyon tetszik egy lány (és az elmondása szerint én is tetszhetek neki :P ) de az a lényeg, hogy nagyon messzire jár főiskolára és megszakadt köztünk a kapcsolat, és lassan 3 hete nem tudunk kommunikálni, és ő adott önbizalmat, ő volt az aki jó kedvre tudott egyedül deríteni (hosszú sztori, ha érdekel, vagy ha úgy gondolod hogy segítene tanécsot adni, nyugodtan írj ;) ) szóval, tudom hogy hova valósi és nagyon gáz lenne, ha venném a telefonkönyvet és kikeresném az új telefonszámát? (na ezt azért magyarázni kéne :D)
Csak mert nagyon hiányzik, és ő is azt mondta, hogy én is :3
(Ha válaszolnál, kérhetnék kort és nemet, hátha véletlenül olvasná itt az oldalon 😊)
Nekem tetszett hogy a parom kiderítette a telefonszamom ,mert nem adtam meg neki anno meg mikor ismerkedtünk:))))
Szóval hajrá 23/L
Szerintetem örülne neki, hogy ennyire kutatóan keresed, és nem jelentett különösebb gondot ez a bökkenő.
Sok sikert! 😁
16/F
#2 vagyok
*Kitartóan, kicsit elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!