Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A táncpróba összehozza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A táncpróba összehozza a párokat? Vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! igazából csak arra lennék kíváncsi hogy kinek mi erről a véleménye. Nekem egy olyan fiú a párom akivel ezelőtt soha nem beszéltünk, de mióta elkezdődtek a próbák, ez gyökeres fordulatot vett, próbákon egyenesen izzik köztünk a levegő :D szóval kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle.

Itt esetleg van valakinek ezzel tapasztalata?

2018. okt. 6. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Uu, nekünk jövőre kezdődnek majd a próbák, és igyekszem is majd valami jó srácot kifogni, mert szerintem sokat számít az a testi kontakt, ami hetente sok-sok órát köztetek van tánc közben..

Szerintem még szerelem is szövődhet:))

2018. okt. 6. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Anno nyolcadikban valami hasonló volt velem is. A tánctanár állandóan forszírozta, hogy közben egymás szemébe kell nézni, úgyhogy fél évig órákon keresztül szemeztünk... Ennek és a testi kontaktnak meg is lett az eredménye, végül nem jöttünk össze, de nem sokon múlt :D A 12.-esről nem tudok nyilatkozni, mivel a táncpárom ténylegesen a párom
2018. okt. 7. 00:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párom volt a táncpárom már akkor is, viszont nálunk mindig csak a vita- veszekedés volt a próbákon... Szóval szerintem ez kétélű dolog.

20F

2018. okt. 7. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül.Én egy teljesen normális fiúval táncolok, semmi bajom vele. Próbákon eltáncolgatunk, de ennyi, egy minimális vonzalmat nem érzek iránta, és a hideg ráz attól amikor ilyeneket mondanak h uuuu a párok között kialakul valami vonzalom.. de ez mindenkinél más szerintem... Bár olyan baratnom is van aki kifejezetten rosszul van a parjatol mert unalmas a szemelyisege meg latvanyosan szenved probakon :D
2018. okt. 7. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Pár függő. Ha tánc akkor szenvedély. Nekem sajnos anno nem jött be a párom szóval...
2018. okt. 26. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én tavaly voltam 12.-es, és a táncpróbák során 2 páros is összejött. Így már ni is kezdtük azt mondani, amit te is leírtál, hogy a táncnak tényleg párteremtő ereje van. :D Mindig nagyon jó hangulatban teltek a próbáink, ráadásul több olyan elemet tartalmazott a táncunk, ahol érintkezni kellett a párunkkal.A próbák után voltak összejövetelek szórakozóhelyeken. Talán ezek a tényezők lehettek azok, amelyek közelebb hozták egymáshoz az embereket.

Én egy olyan fiúval táncoltam, akinek bár volt barátnője, néha mégis úgy ért hozzám vagy úgy nézett rám (nem csak az arcomat értem ezalatt :D xD), hogy igen, volt, hogy zavarban voltam.

2018. okt. 27. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!