Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becezhetem ha mar nem jut eszembe semmi?
Figyelt kérdés
Tudnatok nekem kulonfele beceneveket irni?
Baratnom imadja ha kulonfele megnevezesekkel koszonok(el) tole, pl "szerelmem, szelsegem, edesem" stb... De mar nem nagyon ugranak be ujjak... Valaki segiitene?
2018. okt. 5. 21:59
1/4 anonim válasza:
Hercegnőm, angyalom, csillagom, Kiscsillagom, drágaságom, aranyprüntyőbogaram,cicám, kicsim, galambom, tubicám, aranyom, szívem, életem, virágszálam, bogaram, kedvesem, babám, királynőm, kicsi szívem.
2/4 anonim válasza:
A beceneveknek szeretetből kell jönnie. Másképp erőltetett.
3/4 anonim válasza:
rybanc aki a hátralévő életemben főzni fog a belembe meg mosni fogja a szros gatyáimat de amúgy már csak a deviza hitel tart össze minket mert a lapos tepsi seggét már nem tudom annyira élvezni megteszi szerintem neki.
4/4 anonim válasza:
Nekem a "babám" jön a számra annak a megszólításakor, akit szeretek:D
Szerintem ez olyan cuki:))
Még baba, babo..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!