Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Szóval egy 22 éves srác vagyok. Külsőm alapján ez nem látszódik legtöbben 18 körülre szoktak mondani. Vagyis kicsit fiatalnak tűnök. Ennek köszönhetően(?) most úgy néz ki hogy egy 14 éves csajszinak elloptam a szívét. Snapcheten elkezdtünk dumálni stb, és hát most már ott tartunk h olyanokat ír h mennyek át, meg h aludjak vele meg...szóval értitek. Mellesleg egy elég fejlet csajszi, de hát... Nem akarok pedofil lenni :D
Ti mit gondoltok?
Én sem akarok tőle semmit csak kíváncsi voltam h ti mit tennétek a helyemben, így hogy a nálam jóval fiatalabb korosztálynak jövök be.
nem oly rég egy 17 éves talált rám, akit szintén "leráztam"... Bár utólag őt már bánom, nem gondoltam h még nála is fiatalabbak fognak írni :D
Szóval csak szimplán érdekelt a válaszotok.
Am. jöhet még
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!