Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kapcsolatban vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagyok, de beleszerettem másba (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párkapcsolatban vagyok, a barátommal tökéletesen megvagyunk, tényleg semmi okom nincs panaszra, olyan fiú, akiről minden lány álmodik. Teljesen összeillünk. Egy két hónapos ismerkedés után jöttünk össze, és most vagyunk együtt valamivel több mint egy hónapja.

De van egy nagyon jó fiúbarátom. Konkrétan az egyetlen személy az életemben, akit a barátomnak tudnék nevetni, mindent tud rólam, teljesen megbízok benne, és az utóbbi időszakban elkezdtem rá más szemmel nézni. Próbálom magam tőle elszeparálni, de nem mindig jön össze. Ha nincs mellettem hiányzik, és mindig vele akarok beszélni beszélni, de egyébként sosem volt köztünk semmi több, max egy baráti ölelés.

És egyébként nem mondanám azt, hogy a barátomat már nem szeretem, csak egy kicsit megingott, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam. De ha vele vagyok, akkor érzem, hogy szeretem, és nem akarok mással lenni.

Ép ésszel próbáltam átgondolni az egészet, hogy egyszerűen miért akarhatok mást, ha a barátommal tökéletesen meglennénk, és hogy a barátságomat sem szeretném tönkretenni.

Segítsetek, hogy tudok ezen a helyzeten változtatni?

Megőrülök Q.Q

2018. okt. 1. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Tini vagy, hajt a véred, a stabil állandóan jó az unalmas. Izgalmasabbnak képzeled a dolgot a másikkal, de sajnos vele is eljutsz a fásult unalmas állapotba hacsak nem valami bulizós 100 csajjal dumáló gyerek mert akkor féltékenykednél és ez húzná a kapcsolatot az izgalom miatt.
2018. okt. 1. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló volt.

Párkapcsolatban voltam már majdnem egy éve. Nyáron új munkahelyre küldtek, és ott volt egy nagyon édes srác, tökre beleszerettem. Többett beszéltem vele, mint a saját pasimmal. Hiába voltunk ég és föld.

Én szerettem volna ha lesz valami, úgyis csak ideiglenesen helyeztek oda, és szerintem ő is.

Mert mikor másoktól megtudta, hogy van valakim, elkezdett bunkó lenni velem, és került, üzenetekre se válaszolt többé:/

Azóta a csávóval is szétmentünk, mert a sok ok közt ez a srác is közre játszott, hogy kiszerettem belőle...

Nem tudom segített-e, kifejezett tanácsot nem tudok adni:/

2018. okt. 1. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb. össz. 3 hónap kapcsolat a barátoddal nem azt jelenti, hogy egymásnak vagytok teremtve.
2018. okt. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!