Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki belőle?
Lány vagyok!
Szóval van egy lány akivel kezdtünk összebarátkozni, és kiderült hogy ugyanaz tetszik nekünk. 1 hét múlva lesz egy éve hogy szeretem a srácot, és nem tudom elfelejteni.
A barátnőm sokkal jobban jóba van vele, ugyanaz a baráti társaság, néha moziba mennek (hívnak meg embereket)
És szeretném a barátnőmnek hagyni a fiút.
Én a fiúval nem szoktam egyáltalán beszélni....nem tudjuk ki tetszik a fiúnak, de én biztos hogy nem, szóval jó lenne ha kiszeretnek belőle.
Valami tanács hogyan?
Egyébként a fiú jövőre elballag, szóval nem fogom látni
Először is: azt írod, hogy nem tudjátok, melyikőtök tetszik a fiúnak, akkor honnan veszed, hogy te nem?
Próbálj meg közelíteni hozzá, esetleg menj el te is azzal a társasággal ide-oda. Figyeld a fiú reakcióit, vajon feléd nyit vagy a barátnőd felé?
Kiszeretni... nehéz dolog. Teljesen kiszeretni valószínűleg csak hosszú idő után lehet valakiből. Gondold át még egyszer. Tényleg el akarod felejteni?
Istenem, mennyire hiányzik az az időszak, amikor ez volt a legnagyobb problémám!
De a kérdésre válaszolva: nem tudsz! És nem is kell. Ne te akarj dönteni a srác helyett. Lehet csak azért barátkozik a barátnőddel, hogy közelebb kerüljön hozzád. Te is próbálj beszélni vele és majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!